Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

dorunegru

Membri
 • Content count

  2274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

dorunegru last won the day on August 5 2017

dorunegru had the most liked content!

Community Reputation

426 Excellent

About dorunegru

 • Rank
  ****
 • Birthday 08/01/70

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  /

Contact Methods

 • Website URL
  http://clubmazda.ro
 • Gmail
  doru702000@yahoo.com

Recent Profile Visitors

7878 profile views
 1. Probabil colegul @ mituc intreaba la ce cuplu de strangere au fost stranse .
 2. Lovituri , accidente , reparatii de proasta calitate ? Poseda ? Sau posibil zgomot la rulaj , anvelope , rulmenti ? Cred ca te ajuta mai bine un service competent decat parerea colegilor . Chiar asa , la achizitie ai cerut parerea unui service serios ? Sau ai mers pe idee vazut/placut/negociat pret dupa buzunar ?
 3. Dar elementele de siguranta ? Vax , chiar ultimele de luat in calcul , sau chiar nesemnificative se pare ! Braavos !!!!
 4. Singura Mazda 5 de care stiu ca se dezmembreaza este una la Suceva la Gyovani aici sau pe FB Dezmembrari by Gyovani. Daca il mai ai pe primul , trimite-l la Bucuresti si incercam sa il reparam . Astfel depistam si circuitul de unde survin problemele .
 5. Schimba electricianul , normal ca daca este un scurt , sau altceva defect ( motoras inchidere , motoras far, motoras macara , degivrare , ) componenta blocata sau cu consum mare , va incalzi si arde BCM-ul .
 6. Pai tu ai o problema , cauza este alta nu calculatorul , cauta unde este problema , defectul , cauza , apoi inlocuiesti calculatorul , care de fapt este efectul .
 7. Doar la grupul folvagan se numeste calculator de comfort , la Mazda se numeste calculator de caroserie sau Body Control Module - BCM , asa cum scrie pe el . Sfatul meu este sa il repari pe al tau , poate ne spui si ce probleme ai cu el . Posibil ca unul din dezmembrari sa nu se potriveasca cu functiile masinii tale , din fabrica vin cu functii doar pentru masina pe care a fost montat , daca il iei ca piesa noua vine cu toate functiile posibile si se activeaza prin programare cu coduri Abuilt doar cele disponibile pe masina . Doar la grupul folvagan se pot personaliza si module de pe masini cu dotari diferite . Deci daca ne spui ce probleme ai , poate te ajutam .
 8. @Sorin_Paraschiv-uite , muieti"s posmegii https://suportbicicleta.ro/pe-carlig-24?gclid=Cj0KCQjwho7rBRDxARIsAJ5nhFryNpdr5CezAWZcw0MHVIRcZNhd5ngglvx_HRqxpekrNPfQhnGcYU4aAlqYEALw_wcB
 9. Nu se potrivesc , la benzina ai cilindru receptor exterior , la diesel cilindrul receptor interior , inbinarile dintre conducta si cilindru sunt diferite .
 10. Dar nu vrei sa ne spui si noua ce etate are masina , ce motorizare , cam putine date ne oferi , putine rau , acum nu cred ca te astepti la prea multe raspunsuri , care sa fie si corecte sa te ajute .
 11. Pentru ce calorifer , de care , aluminu , fer ?
 12. Chiar de ce ai anula EGR , si mai ales la ce ?
 13. Salut , uite aici posmagii gata inmuiati ! Si complecteaza-ti profilul cu locatie si model masina , cu date cat mai detaliate .
 14. DA este cunoscuta !