dorunegru

Membri
 • Content count

  2309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

dorunegru last won the day on August 5 2017

dorunegru had the most liked content!

Community Reputation

436 Excellent

About dorunegru

 • Rank
  ****
 • Birthday 08/01/70

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  /

Contact Methods

 • Website URL
  http://clubmazda.ro
 • Gmail
  doru702000@yahoo.com

Recent Profile Visitors

8954 profile views
 1. In primul rand compresia , al doilea stare generala .
 2. Am și eu o problema la o Mazda 6 an 2004, mi se Ridica apa la maxim pe ceas , îmi piese și apa circa 2,5 l la 10 km 

 3. In mod normal in instalatia masinii la audio merg 2 plusuri , unul permanent si unul prin contact . Cum a ajuns firul ala sa poata fi plimbat este ciudat , mergi la un electrician , posibil sa ai mai multe surprize pe acolo . Cand ai astfel de improvizatii , degeaba ceri informatii aici , toata lumea iti va raspunde cum sa iti rezolvi problema normal , nimeni nu stie ce modificari ai pe acolo .
 4. Cand scoti cheia din contact , se aprinde plafoniera ?
 5. Salut , uite urmareste :
 6. Uite , ca sfat sa iei demontabil , daca mai circuli in Europa sunt tari unde este obligatoriu cand nu ai remorca sa il scoti . https://www.carligeauto.ro/carlig/mazda/?custom_f_10[0]=36&custom_f_11[0]=323030382d32303133202d20342b3520757369 Instalatia neaparat cu modul can-bus dar in functie de preferinte cu 7 pini sau 8 pini. https://www.carligeauto.ro/accesorii-electrice.html Cu 7 pini pentru remorca simpla sau suport de biciclete atasat pe carlig ( asigura doar sistemul de iluminare semnalizare ) Cu 13 pini pentru rulota sau piridoc barca ( deoarece ai pe langa sistemul de iluminare semnalizare , alimentare separat pentru incarcare acumulator , alimentare frigider in mars si iluminat interior , aceste circuite fiind separat alimentate cu plus si minus individual )
 7. Se bucura de postarile tale deajuns .
 8. Toate masinile Mazda sunt importate in Romania .
 9. Cum arata husa anti grindina ?
 10. Nu montati carlig de remorcare daca nu este neaparat nevoie , la o lovitura din spate va afecta grav structura caroseriei .
 11. PAi la valoarea masinii cred ca cel mai indicat este pe carlige.ro . Acum in afara de carlig trebui sa montezi si instalatia electrica , care trebui sa o alegi in functie de necesitati , adica cu 7 pini sau cu 13 pini , in functie de instalatia rulotei , daca ai priza la rulota cu 13 pini , clar ai nevoie si de modul comanda , sfat instalatia sa o monteze un electrician in tema cu astfel de solicitari . Din ce an este masina ?
 12. Exista set adaptare Ipod 280 eur .
 13. Sunt foarte rare spre deloc , daca imi dai seria de sasiu incerc sa iti gasesc noi originale .
 14. Ai dreptate , cat sta pe vapor de imunizeaza , apoi de la descarcare pana la utilizator se teleporteaza .
 15. Nu incerca sa schimbi doar pivotii , la depresare din bascula se vor majora gaurile de fixare , noii pivoti nu vor sta fixati corect chiar daca au sigurante .