Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

W3Killer

Membru Asociatie Club Mazda
 • Content count

  1294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

W3Killer last won the day on May 24 2015

W3Killer had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About W3Killer

 • Rank
  ***

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-3

Recent Profile Visitors

5822 profile views
 1. Se decojeste pielea de pe volan, apare mortul din volan, deci e ok si deshumeaza, eram ironic doar, mersi de observatie. Se schimba pe garantie.
 2. am aceeasi problema mazda2 din 2008 dupa 9 ani volanul arata ca nou mazda cx3 2017 dupa 2 ani volanul a inceput sa se dezhumeze
 3. nu am gasit rezolvare, isi revine singura, cam o data la 20 de conectari intru in cazul de mai sus. Partea nasoala e ca daca a intrat in black screen nu isi revine decat dupa cateva ore, posibil sa fie ceva legatura cu bateria masinii.
 4. Mersi, incerc si varianta asta, MZD Connect functioneaza normal, se inchide cand se conecteaza telefonul, pot insa sa revin la interfata standard a masinii.
 5. CarPlay nu mai functioneaza. Astazi m-am trezit ca interfata CarPlay a picat in sensul ca detecteaza telefonul, face switchul pe interfata dar ecranul ramane negru, nu mai apar iconitele cu aplicatiile din telefon. Waze-ul se aude, dar nu am imagine. Se poate da switch catre interfata default dar atat. Nu isi revine cu repornirea masinii, telefonului sau "forget the car" Idei solutii?
 6. Se schimba pe garantie, am patit acelasi lucru, s-au autotsesizat cei de la Mazda BDT cand am fost pentru alt "eveniment"
 7. Inainte de curbe stai cu mana pe potentiometru, cum deschide gura cum ii iei piscuitul :))
 8. Are un schepsis, cand vorbeste waze poti folosi volumul de la masina sa setezi volumul doar pe aplicatia waze, cand se opreste waze-ul si revine pe Spotify volumul ramane cel initial. Nu tine cont de volumul setat in aplicatie.
 9. Ce suport de telefon recomandati (universal sau pt iphone x) care sa mearga prins in ventiliatia de la mazda cx-3 (cercuri concentrice)?
 10. vezi la setari la waze sa nu fii pe "Sound output" -> "Play as Bluetooth phone call", selecteaza orice altceva.
 11. a mai venit acum un update de la waze si a aparut is in carplay
 12. Am incercat, fara succes, o sa incerc si "Forget This Car" mai tarziu cand sunt langa masina sa vedem ce zice
 13. mie nu imi apare waze ca aplicatie disponibila desi i-am facut azi update la ultima versiune
 14. Teoretic se pare, asa au anuntat, la mine insa nu merge. A reusit cineva sa il faca sa mearga?
 15. 1. Da se poate folosi, la mine dureaza 15-20 de secunde pana face switch-ul 2. Merge navigatia, daca ai cardul clonat afiseaza o eroare ceva gen ca a expirat dar functioneaza 3. Merg cand esti pe Mazda connect 4. deocamdata doar whatsapp, spotify si maps