W3Killer

Membru Asociatie Club Mazda
  • Content count

    1298
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    29

W3Killer last won the day on May 24 2015

W3Killer had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About W3Killer

  • Rank
    ***

Profile Information

  • Locatie
    Bucuresti
  • Model
    CX-3

Recent Profile Visitors

7123 profile views
  1. Care este regulamentul legat de chat? Daca sare careva calul fac print screen si este penalizat sau trebuie sa intorci si celalalt obraz? Lasam trecutul deoparte dar pe viitor sa stim.
  2. Nu stii sa numeri.
  3. Mituc insisti sa fii in turma, ti s-a spus de 4-5 ori ce a fost cu semnatura ta, dar iti place sa fii victima. In alta ordine de idei as dori sa fiu simplu membru de forum sa pot sa ii raspund in liniste lui doru. Codrin te rog sa modifici userul meu ca titulatura de tehnician dentar nu ma onoreaza si nu imi mai face placere sa ajut aceasta comunitate. Membru de partid este deajuns. Mersi.
  4. Mituc, cum ti-am mai spus, scriptul nu "ajusteaza" ori esti valid ori esti sters total. Tu si inca 2-3 ati fost "ajustati" de catre Codrin. Regulile care se pot stabili de forum sunt limitate si nu sunt cele la care ai facut tu copy paste ci sunt cele trecute in regulament, intradevar am modificat si acele reguli sa se incadreze in regulament dar nu inseamna ca daca acolo scrie 5 linkuri punem www.p0rn.com in semnaturi. Fosta ta semnatura in caz ca ai nevoie pe PM
  5. Ultima da, dar este un copy paste la regulile de la semnatura.
  6. A modificat el iar semnatura si a fost stearsa automat
  7. Mituc, a fost facut back-up automat doar la semnaturile sterse. La cativa useri a editat direct Codrin sa se incadreze in regulament (linkuri, randuri), pentru acele semnaturi nu exista varianta originala. Nu exista back-up nici pentru semnaturile unde erau doar link-uri externe in semnatura gen www.reclama-la-siteul-meu.ro .
  8. S-a anuntat schimbarea regulamentului de acum 3 luni, timp suficient pentru toata lumea, mai mult toate semnaturile au fost salvate si se pot trimite pe PM pentru cine doreste sa le modifice pe cele vechi.
  9. Defapt era hatingul hatingat de hatingare de la lume multa si neagra. Regula se aplica automat (script rulat prin cronjob) nu este cineva care urmareste un grup anume si ii alege doar pe respectivii. Daca s-a cerut o regula atunci sa se aplice la toata lumea nu numai prin interventii telefonice sau PCR-uri sau la unii sa nu se aplice ca se supara Doru, Codrin, Jol, Cipig etc.
  10. Au fost si vor fi sterse "automat" toate semnaturile care depasesc 300 de caractere si/sau 3 randuri. Semnaturile care contin linkuri catre site-uri fara legatura cu clubmazda/consum/numere de inmatriculare sunt sterse manual.
  11. La propunerea lui Doru, este o noua regula de vreo 3 luni. S-a facut un script care filtreaza automat semnatura userilor care au mai mult de de 3 randuri si/sau 300 de caractere. In urma testelor tu ai iesit cap de lista. Urmeaza sa se aplice la toti membrii "noua" regula.