artware

Membri
 • Content count

  681
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

artware last won the day on February 20 2017

artware had the most liked content!

Community Reputation

83 Excellent

About artware

 • Rank
  **

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2635 profile views
 1. Salutare, De vanzare, nu vin perfect pe Toyota asa ca le dau. https://www.olx.ro/oferta/jante-originale-aliaj-mazda-anvelope-IDdWHJo.html
 2. Astazi s-a incheiat si aventura Mazda 3, totodata si aventura Mazda. Dupa 12 ani am trecut la Toyota, numita Corolla , 1.6, benzina cum altfel si automata obligatoriu. Cum nu am gasit M3 la momentul asta , am trecut la concurenta. Sper sa revin dupa cativa ani la Mazda, mai vedem. Spor si mai revin pe la voi, daca ma primiti.
 3. Nici nu ma gandesc sa trec eu prin RAR cu masina, daca iese de RAR euro 6 poate este o optiue.
 4. Am gasit una bucata M3 2015 adusa din SUA, inca nu are RAR. Sa presupunem ca masina are km reali, nu a fost busita, ar fi vreun alt motiv de ingrijorare? O sa cer un VIn si apoi incerc sa aflu cat mai multe de pe site-uri de licitatii, istoric accidente sa speram ca este ok. Inteleg ca masiile produse in state au alt sistem de semnalizare? asa e si la Mazda?,are idee cineva? oricum nu va trece RAR daca difera.
 5. https://www.aliexpress.com/item/32955462288.html NU este asta? China, da ce nu este facut acolo.
 6. Un mecanic iti rezolva cam cat un stomatolog, cauta un electrician auto.
 7. Cam vechi acest topic insa a avut cineva o rezolvare la acel scartait?, parca am auzit si eu asa ceva. Un service specializat pe AC stie cineva?, verificat compresor, sistem racire, etc.
 8. Nu ai luat in calcul sa vezi cat costa acel plastic de inlocuit?
 9. Cu cicatridina "trece zgarietura" de pe piele,...umana. Acea piele o repari doar revopsind-o daca mai exista ceva maestrii pielari, si cu ce cost?
 10. Cicatridina?
 11. Critic este daca nu le vand si le beau eu pe toate.
 12. Am cumparat 80 de Ciuc, trebuia sa fac un chef sambata, deci daca le dau cand mai creste pretul imi iau masina mica.
 13. ....a aflat unde plateste!, greu insa a reusit!
 14. Ai sunat la politie vreodata sa reclami ceva?, completezi hartii si iti iau informatii pana se duce dracu tot evenimentul si nu mai au ce sa rezolve, cam asta este directia. In final vor merge sa constate,....ce s-a evaporat, cu alte cuvinte si-au facut datoria, care e graba? Am eu filmare cu un aventurier calare pe un BMW, 3 bube grave in 5 minute, militia a spus ca ajunge in jumatate de ora,...si a ajuns, apoi a trebuit sa explic de ce au trebuit sa vina ei cand nu este nimic acolo. Pe acea filmare altcineva a facut sesizare la IPJ, raspunsul a fost ca nu este camera omologata si nu a fost constatat de un politist, dar ca l-a identificat pe sofer si totusi l-a chemat sa fie mustrat,....."iestem treaz musiu, corect"?
 15. Exista, in factory settings mergi si dezactivezi ce nu ai activ, eu am dezactivat tmps, dvr, etc.