Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

artware

Membri
 • Content count

  652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

artware last won the day on February 20 2017

artware had the most liked content!

Community Reputation

78 Excellent

About artware

 • Rank
  **

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2401 profile views
 1. Departe gandul de a face bascalie, chiar nu am batut catre acea directie, doar ca si atunci and stau de vorba cu ai mei prieteni, nu iau in calcul ca unii au diesel. Simptome aproape asemanatoare cu ale tale am avut eu saptamanile trecute si am reactionat stiind cum s-a rezolvat, aproape, .... mai am de inlocuit bateria.
 2. Scuzele mele, chiar nu am fost atent ca e diesel. Eu cu greu iau in calcul ca mai exista diesel si pe altceva decat tractoare si autobuze.
 3. Pai incepe sa verifici cand au fost schimbate bujiile, daca mai sunt ok, apoi verifica si bateria, dupa asta incepi sa treci la ceva mai greu, verificat fise, curatat clapera, egr, poate o decarbonizare.
 4. Tot BL am si eu, este identic cu ce ai luat tu, modele diferite se pare ca difera mult suportii.
 5. pare a fi modelul MZM-5RH echivalent cu BP4S39060D
 6. Am comandat pe original 720lei. Nu eram sigur ce trebuie la modelul meu, desi Febest era 55 euro.
 7. Salutare, A schimbat cineva pe BL suportul motor dreapta, partea pasager?, pare a fi hidraulic, vad garnitura umeda. Pe net gasesc doar un suport GSP nu stiu daca merita sa dau banii pe asa ceva, original sigur ajunge pe la 1000 lei, am cerut un pret astept. Pare a fi identic si pe BK, ceva sfaturi?
 8. Inteleg ca bujiile mai reci sunt cele cu Heat range mai mare, masina fiind pe GPL ar fi indicat sa mearga cu bujii mai reci?, Denso sunt reci clasa 16 sau 20, si distanta intre electrozi mai mica 1mm fata de clasa 5 sau 6 si distanta de 1.3. O distanta mai mica intre electrozi da de lucru mai putin la bobina, zic eu, ar mai afecta si altceva?
 9. Vreau sa schimb bujiile, am 2 variante de la NGK una Heat range:6 , cealalta Heat range:5, pentru masina pe GPL se recomanda una mai rece sau mai calda?, cum aici m-am blocat in informatii intreb poate cineva se pricepe mai bine. ....sau Denso cu Heat Range: 16
 10. Te referi la navigatia originala de pe M3 2017?, sau Android by Klyde sau altii. Aceasta informatie o poti obtine de la producator, pe de alta parte poti studia pe site producator ambele modele si vezi daca se aseamana ca si forma, daca au aceiasi conectori. Parerea mea ca nu se potrivesc!
 11. Nu prea are ce releu, nu poate fi decat siguranta, bec, sau switchul de manual/on/off , un aparat de masura rezolva problema pe circuit.
 12. Pana la urma masina daca se poate dovedi cu acte ca are 100.000 km este un pret ok. Scaunul meu arata la fel la 120.000, cand ai 100kg nu poate arata scaunul ca la un mancator de frunze. Singura mea grija ar fi ca e diesel, si ma da la ganduri acel GT , doar marketing de prost gust pana la urma. Daca era MPS trebuia sa aibe fantele de aer la capota, si ceva mai multi cai, zic si eu, aici Mituc se pricepe.
 13. Stiti care a fost cel mai mare rau al razboiului din Yugoslavia, a fost despartita Pula (Croatia) de Kotor (Muntenegru).
 14. Eu zic sa fi atent la drum si doar atat, este masina unui coleg de forum, si din ce stiu este om serios, vezi sectiunea de vanzari auto. Mergi la o constatare si pui benzina.
 15. In mare eu zic ca se potriveste, trebuie doar sa vezi ce surub are si pasul lui. Se potriveste de la M2 DE la M3 BL, eu zic ca se potrivesc toate intre ele.