artware

Membri
 • Content count

  693
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

artware last won the day on February 20 2017

artware had the most liked content!

Community Reputation

87 Excellent

About artware

 • Rank
  **

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2823 profile views
 1. Eu nu am vrut sa depind de telefon si am folosit un hotspot mobil 4G Cand ai apel pe telefon, datele mobile sunt afectate.
 2. Eu am avut unitatea cu android 7 si am putut face upgrade pana la android9 versiune HAL9k. Nu am simtit ca cei 2GB sa fie o problema, insa cum spunea si mituc, este proiectata sa ruleze cateva aplicatii normale pentru o navigatie, nu este scopul sa fie utilizata drept pc. Unitatea isi merita banii, vad ca mai nou are display de 9", au eliminat butoanele si dvd, Singura lipsa ar fi un slot sim, pentru ca nu functioneaza orice stick de usb, sau va luati un hotspot mobil. Telefonul se poate conecta buetooth cu unitatea si poate prelua apeluri , se poate vedea agenda. Nu este nevoie de dongle android auto pentru a putea raspunde la apeluri. Vine cu EasyConnection ceva similar cu Android auto, nu m-a multumit.
 3. La 6 ani bateria, ce mai conteaza ce a fost, o schimbi pentru ca oricum si bateria cu siguranta nu mai poate, apoi la urmatoarea urcare vezi daca mai face, posibil sa nu, si ai noroc ca nu a cedat in varful muntelui la -15.
 4. Am stat cu masina la vanzare 5 luni, a sunat un singur interesat, care a si cumparat-o si un singur combinator. Nu a interesat pe niciunu cati proprietari a avut masina, vag despre revizii. Mazda nu se vinde, cand am vandut M2, a sunat un singur om, care cauta fix ce aveam eu. Mazda e normsl sa stea la vanzare cateva luni.
 5. Pretul nu e mic, nici mare, eu am dat M3 a mea, si in plus avea cutie automata, navigatie Android, GPL, 6.600 euro, si vreo 30k mai putin rulati. Daca nu a fost confundata cu ou de paste, e pret ok.
 6. Verificati si update pt MCU iar firmware recomand HAL9k, pentru 10E va trimite apk pentru update automat,....sau manual pentru cine se pricepe putin.
 7. Daca se aculuma in spate sigur aveai si plafonul ud undeva, cel mai bine vei vedea la o ploaie torentiala, atunci ar trebui sa ai mult mai multa apa in masina daca curge pe undeva. Si la mine tot la frana incepea sa picure, insa dupa o ploaie torentiala niciodata nu am avut nici o picatura, doar in zilele cu aer mai umed pateam. Nu este de neglijat daca se intampla des, cateva picaturi cand si cand zic ca e de la condens.
 8. Am avut si eu aceasta problema, se intampla foarte rar, pe la antena nu am vazut sa intre, desi este singura varianta. Este posibil sa fie si o zona acolo care favorizeaza crearea de condens si in zilele mai umede sa se acumuleze si se prelinge apoi catre parbriz sau cade.
 9. Din cate vad nici tu nu crezi ca o mai poti deplasa, nici impinsa. Ne intrebi ceva anume?, ma rog, cei care au masini de acest fel. Doar te plangi, iti pare rau de ceva?
 10. Adica un fel de: https://youtu.be/3AZz9TSjZCM , sau https://youtu.be/FDjXeWksP4w
 11. Nu stiu daca este aceeasi masina, insa cel care a cumparat masina de la mine, spunea ca a fost in Tg.Jiu sa vada o masima si din descriere seamana. In primul rand km erau altii si ceva probleme tehnice plus pe la acte,.....poate este alta.
 12. @ciprianro reclami drepturi de autor pentru poza? Reclami ca este fals anuntul?, e plin olx de asa ceva, nu este special decat ca a folosit poza facuta de tine.
 13. Salutare, De vanzare, nu vin perfect pe Toyota asa ca le dau. https://www.olx.ro/oferta/jante-originale-aliaj-mazda-anvelope-IDdWHJo.html
 14. Astazi s-a incheiat si aventura Mazda 3, totodata si aventura Mazda. Dupa 12 ani am trecut la Toyota, numita Corolla , 1.6, benzina cum altfel si automata obligatoriu. Cum nu am gasit M3 la momentul asta , am trecut la concurenta. Sper sa revin dupa cativa ani la Mazda, mai vedem. Spor si mai revin pe la voi, daca ma primiti.
 15. Nici nu ma gandesc sa trec eu prin RAR cu masina, daca iese de RAR euro 6 poate este o optiue.