mituc

Impresii service tinichigerie

5 posts in this topic

Daca ati fost pe la cei de la Casa Auto pentru operatiuni de tinichigerie scrieti impresiile aici. Dupa cum stiti ei acum au tinichigeria peste drum la Caremil care e in acelasi grup de firme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posibil sa fiu offtopic...

Am fost la ei, pentru inlocuire geam dreapta fata. Comunicarea mi s-a parut la pamant. Am stat jumatate de ora ca sa vina persoana care se ocupa de Mazda (desi erau vreo 2 care efectiv frecau menta pe acolo si da, erau de la Casa Auto ) apoi inca jumatate de ora ca cel de la Mazda sa ceara oferta de pret de la alt coleg. 

A venit si oferta. 600 geamul, 400 manopera, montajul peste 5 zile.

Am mers frumos la cei de la AGER 310 geamul, 50 manopera, montajul a doua zi. Geamul pus de cei de la AGER este aceeasi marca cu care vine echipata Mazda. Iar in plus, desi nu erau obligati sa faca asta, mi-au dat cu aspiratoul si au strans toate cioburile ce erau in interior de la vechiul geam. Chiar ma gandeam....in cei 400 de lei imi strangeau si cioburile din interior cei de la Casa Auto....sunt aproape sigur ca nu.

Mi se pare normal ca la reprezentanta sa fie mai scump, dar diferenta mi se pare exagerata!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru diferenta de pret respectiv termenul de instalare exista explicatii valide. Pentru lipsa de comunicare si frunzareala in conditiile in care, evident, in timpul orelor de lucru fiecare e fugit de la lucru... nu prea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost la Casa Auto in luna Iulie anul curent după ce in prealabil am făcut dosar de Casco in luna Mai pentru vopsirea portierelor dreapta + spoiler la mazda mea din 2017 achiziționata in Februarie...e vorba de Mazda 6 2.2 revolution top, culoare Machine Grey. După ce am lăsat masina mi s-a zis ca totul durează maxim 4-5 zile ca in final după zeci de telefoane sa reușesc sa o iau in 14 zile.Ca si calitate a lucrării sunt foarte mulțumit,culoarea a ieșit perfect,nu se simte nici o diferența nici la lumina nici la nimic. Acum vine partea tare : după ce am luat masina a început sa imi bată volanul foarte tare si sa imi vibreze  geamul/macaraua portierei dreapta fata si in plus de asta fata portierei dreapta are un clips rupt in condițiile in care ei susțin ca au vopsit portierele pe masina direct...Acum am reclamat problemele si sunt programat la sfârșitul lunii Ianuarie cu ocazia reviziei 1an/20000km si pentru rezolvarea acestora...am făcut la ei la 10000 km si un schimb de ulei +filtru+buson la 560 lei(dexelia ultra DPF 0w-30)

Edited by Aditu90

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now