Danny

Membru Asociatie Club Mazda
  • Content count

    709
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Posts posted by Danny


  1. cum de ai ramas doar tu fara frane? ai abuzat de ele si s-au incins? sau nu mai aveai placute? a mai avut cineva problema cu franele?

    eu am auzit ca ar fi mai slabe pe spate la noul 3 mps.

     

    soferman...nu am nevoie de circuit ca sa imi cunosc masina...am testat-o si retestat-o:) intradevar potenzele nu le-am avut incinse...dar la temperatura normala desi aproape chele au aderenta foarte buna.

     

    uite ca unii pot sa isi cunoasca masina si cum reactioneaza la limita si cum poate fi controlata/redresata.... oricum...sunt si soferi inconstienti:)

     

    poate daca mergeti cativa ani pe circuit o sa va cunoasteti bolizii si o sa stiti cand pierde aderenta si ce sa faceti daca o pierde...voi radeti ca iarasi se lauda xedos asta...

     

    dar sunteti doar niste "copii"de bani gata cu niste jucarii ceva mai scumpe care se cred mari piloti...sau se joaca de-a pilotii

     

    dar poate va veni si ziua cand o sa va inchid gura...si atunci o sa vedem cine rade mai bine!:)

     

    cred ca tu ar trebui sa revezi...in capul tau...ce s-a intamplat la budapesta!...stiu...nu aveai frane:)ca altfel era vai de mps:)

     

    error nu vreau sa te supar:)

     

    cred ca ma refeream mai mult la mistocari.

     

    nu pot sa inteleg ce vrei sa spui,codrin...ajuta-ma tu!

     

    si pentru niste...era sa zic ..prosti:) nu are rost sa renunt

     

    nu am intalnit pana acum asa specimene de sofer:) si in bucuresti!:)

     

    dar nu imi place sa vad fetite plangacioase care se dau mari intelectuali si soferi...daca observi...lumea se agita aiurea...daca eu zic ca parea incet mituc...sare gasca ca xedos e nebun:)

     

    musicman...nu am spus nimic de tine...dar daca te-ai simtit...e problema ta.

     

    mituc,codrin,dany...erau vizati pentru ca sunt ofticati si nedrepti si desi credeam ca e un forum unde ne putem spune parerile atata timp cat nu jignim pe nimeni...

     

    pacat cand suntem nesimtiti desi ne credem intelectuali elevati!

     

    nu ar trebui sa ne mai purtam ca niste copii,chiar daca unii suntem de bani gata!:)

     

    si mie imi vine sa il bat pe tatal meu ca nu e milionar in oiro:)

     

    sunt frustrat...ca mituc,dany rad de mine ca am masina veche,codrin nu e corect si face mistouri aparandu-si prietenii cu limbaj de mahala...gen mituc:) codrin nu a fost corect nici cand si-a vazut interesele cu groupama:)dar asta e...

     

    Eu nu cred ca "doamna xedos6" are timp de "copilariile" sotului, fiind mai preocupata de ingrijirea si buna crestere a copilului decat de a scrie pe forum.

     

    Insa, daca ma insel, va rog sa imi raspundeti dumneavoastra, stimata doamna, la intrebarile pe care i le-am adresat sotului, xedos6, intr-un mesaj privat, in ceea ce am numit ultimul gest de a-l intelege. Si am incercat!

     

    In speranta ca sunteti o persoana cerebrala, incerc sa ma conving ca mesajul de mai jos nu este ceea ce se pare ca o comunitate intreaga suspecteaza.

     

    se razbuna si eu cum pot! rusine!