libelula

Membri
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About libelula

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  6

Recent Profile Visitors

643 profile views
 1. Salutare! A mai avut cineva problema aceasta? Pornesc motorul se ridica HUD-ul pana la jumatate. Opresc motorul nu coboara. Repornesc, coboara si iar se ridica la jumatate unde se blocheaza. Am atasat si un fim. cx3.mp4
 2. Aveti idee ce reprezinta acest mesaj? Multumesc!
 3. M-am uitat, nu am vazut ok, multumesc!
 4. Ce soclu au becurile de semnalizare fata, respectiv spate, la Mazda CX5 2019 Takumi Plus? (tipul lor) Multumesc!
 5. Placutele au fost schimbate in service, nu de mine. Am pus si eu o intrebare. De obicei ma bag la placute, filtre, etc. Imi place. In momentul in care duci masina la revizie in service Mazda si o iei busita (adica lovita) de acolo ...... si nimeni nu zice nimic ... iti cam vine scarba sa te mai duci. Ce sunt compensatorii? Acele placute de metal care se vad peste placutele de frana? Acelea sunt la locul lor. Multumesc!
 6. Am schimbat si eu saptamana trecuta placutele de frana pe spate. Am observat ca cea din stanga nu calca 100% pe disc (dupa 200 km); calca 2/3 de la exterior spre interior. Cea din drapta e ok. Ce trebuie sa fac? Desfac sa curat ceva? Ca la service nu as avea chef sa ma duc ...sincer. Multumesc!
 7. repet, la masina, de noua s-au inegrit tobele - ulei nou, bujii noi, filtre noi. te rog explica-mi, poate nu inteleg eu logica. ms
 8. k, multumesc. Mai am o intrebare: de ce, de noua se inegresc tobele? mai am in familie un suzuki sx4 si un megane si au tobele perfect curate! (tot benzina)
 9. Ultima data l-am schimbat acum aprox 16000km. L-am vericat acum aprox 6000km si era la trei sferturi. Merg in Bucuresti ... ca medie 10 km de acasa la servici (dus). Merg usor sportiv. De cateva zile a stat in garaj si a observat fumul tatal meu cand am scos-o azin din garaj ... la pornire. Dupa 2 ore de stat l-am pus pe el sa o porneasca si a dat juma de secunda fum ... exact la pornire. Doar atat. Ca medie de kilometrii are mai mult in afara orasului decat in oras.
 10. Azi dimineata, am observat la pornire, ca a scos un fum albastru inchis. Dupa doua ore de nefunctionare am verificat uleiul si era la minim. De ce consuma ulei? Care este cauza? Masina: Mazda6, 2.0 benzina 156hp, 2010. Merci
 11. Acel scartait se aude la mine din zona cablului care se duce la luneta. Daca apas cu mana usor in zona respectiva nu se mai aude.
 12. Cred ca mai am putin si arunc scaunul din dreapta (pasager). A inceput sa troncane spatarul lui in ultimul hal. S-au slabit cumva... ceva suruburi, piulite? Mai are cineva problema asta?
 13. 2.0 benzina 155hp Da, si in carte scrie ca "haleste". Au intrat 0.6l.
 14. e normal sa scada sub minim la aproximativ 15000km? a mai scazut la cineva? (dexelia 5w30). am luat acum 1l de ulei sa completez. sunt curios cat intra.
 15. da... am pus si pe led, scrie mai sus