eunos500

Membri
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eunos500

  • Rank
    Junior

Profile Information

  • Locatie
    Bucuresti
  • Model
    /
  1. suspectati ca in graba si la suparare am tastat u in loc de i si a iesit eu inloc de ei ? Dany ,unde vezi tu ceva ofensator in primele exemple? El glumea unde a pus zambariciul ! A gresit ca a lasat sa-l supere jignirile voastre si a ripostat urat. Acum am vazut ca nu suntem singurii nemultumiti de abuzurile conducerii ! Dar cum nu putem da dictatorii jos cu o revolutiet,incerc sa comunic doar cu membrii cuminte:) si sa evit sa mai raspund celor obraznici. La fel va face si xedos 6.pe clubford nu au fost probleme ca aici,poate si pentru ca acolo sunt moderatori nu tirani! Xedos 6 ti-a raspuns la mesaj,mai dany,chiar cu o oferta de pace!
  2. "Fuoarte secsi. Mi-a atins un punct sensibil. Ca si altele: " codrin facand misto de jantele vopsite in auriu de xedos 6...el are voie sa scrie cum vrea crezandu-se inteligent! a fost sanctionat? nu! din ce mi-a povestit xedos 6...lumea a ramas suparat ca a spus ca plasticele la mazda 3 sunt tari si par ieftine ca la logan, si de acolo la orice ar scrie apar mistourile inteligente si bataia de joc grosolana! se razbuna si eu cum pot! rusine! a fost sanctionat careva? nu...de ce? voi stiti! daca cineva are rabdare sa citeasca postarile din trecut ale lui mituc ,codrin si ale altora o sa aibe multe surprize! desi xedos 6 s-a plans de limbajul agresiv nu s-a luat nici o masura, ar fi fost culmea sa se sanctioneze chiar codrin pe el insusi nu? nu imi place climatul de pe acest forum si am decis sa sterg contul, cum sa o fac, ca nu ma pricep? xedos 6 poate sa faca ce vrea dupa lunile de suspendari abuzive, dar eu sunt de doua zile aici si m-am saturat de atata testosteron! imi pare rau ca nu am apucat sa cunosc si oameni cumsecade,banuiesc ca sunt si asemenea persoane. mi-ar fi placut sa aflu despre mazda 2 unele lucruri pentru ca era sa cumpar una dar era mai scumpa si am mers pe fiesta!
  3. propun sa folosim camere web ca sa se vada cine tasteaza! deci moderatorii taie si spanzura de capul lor si regulamentul nu are nici un rost?! ok. o sa citesc postarile lui xedos 6 si o sa vad cat de rau e si o sa postez aici si "vorbele"celor de care mi-a povestit si o sa lasam lumea sa judece daca e corect ceea ce faceti! daca in spatele nick-ului tau se afla vreun hacker sau poate scrie si fratele tau ! eu zic sa ne legitam cu c.i. si sa tastam doar cand avem camera web, eu zic ca in loc de poza la nick sa apara cine tasteaza cu adevarat ! ce ziceti? Din momentul asta, considerand ca esti o persoana mult prea frustrata ca nu isi ia suficiente spagi??? jigniri pentru ca se crede ca e politist! fiecare cu meseria lui! misto,jignire,ironie? cred ca nu se impune oricum,ce ar fi sa ne batem joc unii de spusele celorlalti? "Ma scuzati, ma duc pana pe un varf de munte sa rad in barba"vorbe spuse chiar de moderator/seful forumului! bun exemplu! s-a autosuspendat? nu! ""azi mi-am schimbat pompa de apa si m-am dat la o masina cu de 4 ori mai multi cai si am facut-o". Sfinte ckt! "asa vorbeste mtuc pentru ca xedos 6 si-a permis sa povesteasca o patanie cu un jaguar! a fost avertizat vreodata ca foloseste un limbaj de mahala? nu!
  4. din moment ce avem acelasi laptop nu e normal ca si eu si sotul meu sa il folosim? cum va permiteti sa faceti ce vreti voi? credeam ca e democratie, nu dictatura chiar daca e site privat. nu scrie nicaieri in regulament ca doi membri din familie nu au voie sa aibe cont pe forumul asta!!! codrin te rog sa iti revizuiesti atitudinea si sa nu te faci de ras mai mult decat ai facut-o! si eu ca si sotul meu scriem la fel de rau romaneste pentru ca de multe ori tastam la repezeala si cu lumina stinsa sa nu deranjam copilul. inteleg ca e forumul personal al lui codrin care face ce vrea? hai sa ai spunem clubcodrinmazda.ro atunci!