Alienn

Membri
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Alienn

 • Rank
  Junior
 • Birthday April 29

Profile Information

 • Locatie
  Iasi
 • Model
  3
 1. A schimbat careva stergatoarele fata? Daca da, de care ati pus si cum le-ati schimbat?
 2. Problema chederelor, din pacate, nu cred ca se rezolva daca nu primesc o procedura legata de reglajul portierelor.
 3. Schimbat mecanism oglinda- se plia doar ocazional- am inteles ca e o problema generala cu mecanismul oglinzilor la Mazda la toate modelele (am un amic caruia i-au schimbat la CX5). Chedere agatate la deschidere/inchidere de coltul portierelor fata si forfecate.
 4. Salut! Am facut eu la 3 zile dupa expirarea perioadei de 1 an cu 9862 Km in bord la Casa Auto Iasi. Revizia se poate face in max 30 zile dupa expirarea perioadei de 1 an sau in max 1000 km dupa pragul de 20kkm- confirmat de Casa Auto. Schimbat ulei si toate filtrele = 1126 lei. Pe garantie schimbat oglinda stg si chedere usi.
 5. https://becleduri.ro/bec-led-w21-5w-t20-50w-lumini-de-zi-logan-2-sandero-2-duster-opel.html
 6. Salut! Am avut aceeasi problema, aceeasi eroare dupa ce am schimbat becurile de pozitie cu Led-uri . Am rezolvat problema/eroarea punand Led-uri mai puternice. Poti verifica daca dispare eroarea punand inapoi becurile originale. Eroarea mi-a aparut dupa o perioada mai indelungata exact ca la tine.
 7. Salut. La mine a durat 5 saptamani pana au venit. Tot la Casa Auto am comandat.
 8. Depinde si de firma de leasing. La masina anterioara cei de la RCI leasing mi-au dat ambele chei la livrarea masinii.
 9. Am fost in august cu ea in service si i-au facut actualizare la calculator clima (asa mi-au zis si asa apare si pe fisa de service pe care mi-au dat-o). De atunci nu a mai aparut problema.
 10. Cand le-ai comandat? Eu am achitat avans pe 7 octombrie la reprezentanta din Iasi, pe 8 octombrie zic ei ca le-au comandat la Mazda Austria si inca nu au ajuns...
 11. Am identificat o problema asemanatoare (zdranganit) si la mine. Tinand apasat pe ornamentul nichelat dintre butonul Auto si butonul Sync zdranganitul/scartaitul dispare. Deci la mine tzacanitul respectiv e de la acel ornament care loveste in plasticul bordului/ butoanelor.
 12. Am avut si eu problema asta. Am fost in service si mi-au resetat caclutator clima. Am facut ~ 3000 km de atunci si nu a mai aparut problema.