gtxandrei

Membri
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About gtxandrei

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  6
 1. Dupa mai multe cautari am observat ca producatorul carlogului de lremorcare pentru M6 este ORIS Automotive. Eu am identificat la https://www.carligeauto.ro/carlige-auto/mazda/carlig-remorcare-mazda-6-combi-3-detalii.html un carlig identic cu cel de pe websiteul MAZDA. De la MAZDA BDT am primit o oferta de 2900 lei, include si instalarea. Referitor la instalare, daca nu faceti instalarea la un service autorizat MAZDA, aveti grija ce tip de carlig cumparati si unde montati, unele modele necesita decuparea barei spate ceaa ce poate duce la priederea garantiei.
 2. Nu cred ca este "Only marketing", aduce 3 pana la 5 cai, dar pentru 5 cai la o masina de strada consider ca nu se merita efortul, atat financiar cat si mentenanta (timp pierdut cu spalarea si urcarea filtrului si aplicarea acelui ulei special).
 3. Salutare, Ma poate ajuta cineva cu un link la un catalog de piese Mazda 6 fabricata in 2015. Am probleme camera de la parbriz si vreau sa caut piesele dupa coduri. Cei de la BDT au zis ca trebuie sa schimb tot sistemul. Multam.
 4. Salutare. Acum doua zile am facut revizia la masina. Am specificat problema legata de eroarea de aburire la camera desi parbrizul este curat si nu prezinta condens. Cei de la BDT au spus, in urma verificarii ca blocul de camere si senzori este defect si trebuie schimbar si recalibrat. A mai facut cineva o astfel de operatiune?
 5. Din ultima poza pare ca au fost depozitate intr-o zona unde ploua. Pozibil sa fi fostntinute in aer liber. Eu as da retur. Daca erau murdare doar pe zona de rulare era ok. Unii le rostogolesc cand le transporta. Dar fiind murdare pe laterale au fost depozitate in conditii improprii. Fiind dot 2019 nu cred ca sunt resapate. Totusi legat de dunga ma candesc ca sunt facute special pentru Europa de est.
 6. Daca se vede dunga sunt nerulate. Referitor la cum se prezinta, banuiesc ca te referi la praful de pe ele, nu vad nici o problema. In primii 10 km or sa fie mult ma murdare, asta daca nu a plouat. Ce anvelope sunt si cam cat au costat.
 7. Daca vorbim de faza lunga automata. Da, masina identifica autovehuculele din fata cu ajutorul camerei, cand primesc eroarea trebuie sa trec manual de pe faza lunga pe faza scurta.
 8. Salut. Aceeasi problema o am si eu. Filtru schimbat in aprilie 2019. Am verificat vizual cand aparea eroarea si parbrizul era curat nu avea condens in interior.
 9. Cred ca am inversat sistemele.
 10. Daca faci o depasire din scurt ai sanse sa intre. Eu am primit avertizare cand am facut depasiri de genul acesta dar nu a franat. Referitor la SBS la mine a intrat de multe ori. Locul de parcare trasat de primatie este perpendicular la un gard si are la distanta de 1 metru si ceva o bordura paralela cu acesta. In mometul in care iau avant sa urc bordura si detecteaza gardul apasa singura frana (franarea se face violent). SBCS intevine doar cand ai pilot automat activat si detecteaza obstacol in fata pe banda de mers. daca schimbi banda si nu ai obstacol incepe masina incepe sa accelereze pana la viteza setata.
 11. La urmatorul schimb de ulei as vrea sa folosesc RAVENOL VMP SAE 5W-30, este full sintetic in conformitate cu standardele germane si se poate verifica pe website-ul lor daca este original (cu ajutorul codului unic de pe eticheta). La noi din ce am aflat uleiul semisintetic poate fi etichetat ca fiind full sintetic.
 12. Salutare. Am si eu urmatoarele situatie cu sistemul multimedia. - Sistemul nu schimba sau nu cauta o frecventa pentru un post de radio salvat in favorite. Exemplu am salvat la favorite frecventa de Bucuresti la Kiss FM, cand plec prin tara si dau din favorite pe Kiss FM sistemul nu incearca sa identifice frecventa Kiss din acea zona ramane pe frecventa de Bucuresti. - Radioul nu afiseaza toate posturile in zona Bucuresti, un post identificat este Virgin Radio. Am fost la BDT si au facut un upgrade la sistemul multimedia dar am in contnuare aceleasi probleme. A mai intalnit cineva aceste situatii?
 13. 1. Dupa prezentare este Revolition Top. 2. Dotarile pentru diferitele echipari depind de la tara la tara. Em am cumparat o mazda 6 2015 Revolution Top din Italia si fata de versiunea din Romania nu include bancheta incalzita. In rest sunt identice la dotari. 3. Din cate stiu volanul incalzit a fost introdus la facelift-ul 2017. Modelul dat de tine este facelift 2015. 4. Si a mea iesise din garantie de 4 luni la cumparare. Am fost la DBT si au spus ca garantia se prelungeste doar daca masina este in itervalul de garantare. 5. Nu am cunostinte de acest lucru. Dar referitor la saibele de la motorul 2.2 cei de la Mazda spun ca au remediat problema lor prin facelift-ul 2015, cand am fost la revizia de 120000 sau 6 ani am primit recomandarea sa le inlocuiesc. La BDT costa aprox. 1100 lei. 6. Eu am culoare gri. Ai grija este pretentioasa la curatarea zapezii se zgarie usor stratul de lac. Eu am invatat lectia. In rest la culorile inchise derivate din negru se vede foarte repede praful depus. Pentru mine nu este o problema.
 14. Stiu ca a fost introdus pe facelift-ul 2017.
 15. Eroarea dispare dupa aprox 30 minute de functionat pe dezaburire. Banuiesc ca patrunde mai greu curentul de aer in acea zona.