Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

Alex

Membri
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alex

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

247 profile views
 1. Chiar au tinichigerie si vopsitorie acolo? Eu stiu ca nu prea e asa. Poate ma insel..... Eu cred ca nu stii totul despre unde se face masina ta. Ai vazut tu acolo tinichigeria si cuptorul? tinichigeria si vopsitoria sunt la celalalt service de pe Valea Cascadelor. Sa inteleg ca mai au un service in Valea Casacdelor? Sau e un alt service unde doar fac tinichigeria si vopsitoria??
 2. Chiar au tinichigerie si vopsitorie acolo? Eu stiu ca nu prea e asa. Poate ma insel..... Eu cred ca nu stii totul despre unde se face masina ta. Ai vazut tu acolo tinichigeria si cuptorul?
 3. Testerul nu te ajuta deloc daca nu stii sa interpretezi ceea ce zice acolo. Altfel nu trimiteai faxul de la serv ala. (stii tu unde...) ca sa va spunem despre ceea ce e vorba. Chestie de cultura tehnica la mecanici. Si apropo. Daca tot ziceai ca ai fost la reprez. Ford din Craiova nu inteleg cum de nu s-au prins despre ce e vorba. Doar dieselul tau de 1,6 - cred ca am dreptate nu? - este la fel cu cel de la Ford. Stau si ma intreb oare ce le fac aia celor cu Forduri. In rest pentru a rezolva situatia - solutia de aditiv e pe drum...
 4. Problema se poate rezolva in 2 moduri. Cea eleganta este de a se monta o alta unitate de comanda a luminilor ca sa nu mai aiba activata aceasta setare de a merge cu luminile de intilnire tot timpul - pretul este in jur de 150 eur f TVA + montaj A doua varianta este o modificare pe partea electrica si se poate face destul de usor - preul este de 150 RON. Pentru detalii poti sa ma contactezi pe privat
 5. Sincer ma bucur ca v-a infierbinat putin acest subiect si sincer chiar unii cam stiu ce inseamna schimbarea filtrului de polen la Mazda 3. Tu zici ca unul sau altul sunt mai bune. Comaparind ce anume? Sonoritatea numelui? Sa-ti spun insa un lucru. Orice producator inainte de a-si pune numele pe un tip de ulei il testeaza temeinic ca doar el da garantia pe urma. Si sa fii sigur ca nu aleg unul prost ca sa le caleze motoarele si apoi tot ei sa scoata bani din buzunar. Cit despre ideea ta ca e mai bun alt nume decit cel de la Mazda, e opinia ta. Oricum era mai simplu de luat ulei de la Metro si nu ne mai complicam sa vina de la reprezentanta. Cit despre preturi tu stii cit sunt in Austria? Chiar iti recomand sa verifici. Insa cum ramane cu garantia si faptul ca un client a ales marca asta tocmai ca ii ofera o calitate peste VW Skoda sau Seat ca se te citez pe tine? Oare daca la o Mazda pun filtre Bosch si alte cele Ufi-sme nu devine o Skodita sau o "europeana" ca toate celelalte? In rest iti doresc multi km fara probleme...
 6. Interesanta observatia. Insa hai sa vorbesc si de partea cealalta a "baricadei" 1. Daca o sa pueti ulei din cel de mai sus sigur faceti praf filtrul de particule. Cel pentru masini cu DPF e "mai special" sa zic. E clasa C1 asa ca nu e importanta doar vascozitatea. Oricum va spun ca pretul este exact cel recomandat de vanzare de catre reprezentanta din Austria. 2. Pentru filtrul de polen cu schimbare in 5 min te astept pe privat ca aici nu fac reclama ca sa ma inveti cum se face asta asa repede. Eu iti zic ca nu e chiar asa. Stii ce implica sa desfaci? 3. Daca tot e sa punem "ieftineala" atunci punem filtre no-name (eventual recomand Romcarton ca daca isi pun mintea fac si pentru Mazda) si materiale cit mai ieftine si asa am ajuns la o amarita de masina no-name. Trebuie sa tineti cont ca totusi e o marca ce s-a remarcat prin calitate si rata redusa a caderilor tocmai datorita pieselor utilizate.
 7. La SIAB o sa vina sigur noua Mazda 6, noua Mazda 2 si CX-7 deci 3 modele noi noute. E deci ceva de vazut...
 8. Incercati cu DVD-uri de la Panasonic . Se pare ca sistemul este compatibil cu hartile de la ei.
 9. Ma referam ca fata de celelalte modele similare existente adica 1.8 si 2.0 noua Mazda 6 are cu aprox 50 kg mai mult iar cea de 2.5 are 1395kg.
 10. Hai sa va dau niste date despre noua Mazda 6. Vorbim doar de sedan ca doar el o sa fie pentru prima faza adus si numai de benzinare care acum sunt 3 la numar - 1.8, 2.0, si 2.5 Ampatament de 2725 mm fata de 2675 mm Latime de 1795 mm fata de 1780 mm Inaltime 1440 mm fata de 1435 mm Masa la gol creste cu 50 kg iar varianta de 2.5l are 1395 kg Garda la sol creste de la 150 la 165 Lungime totala 4735 fata de 4670 Motoarele de 1.8 si 2.0 raman la fel ca performante iar cel de 2.5 o sa aiba 125kW (171CP)
 11. Da-mi pe privat seria VIN si ce anume iti trebuie si te ajut cu preturi.