Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

Naitro

Membri
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Naitro

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Lumea larga
 • Model
  3
 1. Pe mine m-a sunat dealerul ieri ca sa facem o programare la service pentru ca incepand cu 17.10 va fi un recall pentru mazda 3 cu skyactiv-X . Ceva legat de softul motorului. Nu mi-au spus ca ar fi bine sa nu mai merg cu masina pana atunci.
 2. 4600 la Simode Craiova, dar preturile difera in functie de dealer. Franarea automata in caz de urgenta nu face parte din pachetul safety. E standard. Mie mi-a aparut de 2 ori avertismentul sa franez, si chiar era cazul sa apara. Oricum se poate regla sensibilitatea din meniu.
 3. Eu le-am comandat pe cele Bridgestone. M-a ajutat sa iau decizia si acest test comparativ https://alltyretests.com/nokian-wr-snowproof-test-review/ Eu am luat vineri sedanul Skyactiv-x AT GT Plus cu Sound si Luxury. Pana acum mi-a aparut o eroare in bord in legatura cu sistemul i-activesense, eroare care a disparut dupa repornire. Alta eroare nu mi-a aparut. In rest sunt foarte multumit de masina. Motorul trage bine, aproape la fel de bine ca BMW F30 320d de 184 CP, pe care l-am avut anterior. Acceleratia e mai liniara la mazda, spre deosebire de BMW (cum e si normal la un motor aspirat fata de unul cu turbina), dar sunt foarte apropiate ca senzatie de condus. Suspensia de la mazda e ceva mai rigida, dar directia mai precisa. Mazda mi se pare mai bine antifonata iar materialele din interior mai de calitate. Consumul mediu pana acum este in jur de 6,5% (60% exterior, 40% oras)
 4. Eu am comandat un gt plus cu sound și luxury fara sa fie nevoie sa iau și safety
 5. Văd că varianta din clip are ornamente suplimentare pe bara față. Arată bine pe sedan