tzp3c

Membri
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tzp3c last won the day on November 19 2019

tzp3c had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About tzp3c

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Iasi
 • Model
  3
 1. Multumesc de raspunsuri. Aceeasi situatie si la mine . Macar sa-mi spuna care e problema, nu ca nu stiu nimic practic am ramas desculÈ› momentan.
 2. Salut. Am 2 intrebari: 1. Daca a comandat careva jante 16" + anvelope de iarna de la Casa Auto Iasi? Si daca le-ati primit? La mine au trecut 3 saptamani si domnul x a zis ca nu stie absolut nimic de ele. Si cica 2 clienti au luat avansul inapoi dupa ce au asteptat 6 saptamani!! 2. Cei ce ati comandat online pe site la Radacini, aveti idee termenul de livrare? Sau ati intrat in posesia lor?
 3. Si mie mi-a zis tot cu 95 sa alimentez. Cica ii este suficient acestui motor, cel putin pana la noi informatii. Ce pot sa spun, imi convine, ca e mai ieftina Ps. Multumesc. Sper la cat mai putine evenimente. Chiar daca mi-am asumat un risc cu ceva nou, nu vreau totusi sa circul mai mult cu masina de schimb :))
 4. Salut. Sunt pe forum din iunie cand am dat comanda de mazda 3 sedan skyactiv x automata. Atat de multe chestii pot vorbi unii cand nici macar nu au masina! Masina a venit pe 7 noiembrie. Pana astazi are 520 km. Aprox 100 urban, restul un drum Iasi - trans rarau(400 km) . In bord momentan apare 6.2% . Depinde foarte mult ce vrei de la masina. Nu e o masina sport asa cum vor unii si clar nu e pt liniute si plecat in tromba de la semafor. E mega silentioasa in schimb si o placere sa mergi cu ea. Cel putin la automata, daca vrei sa-i simti calutii, o dai pe Sport si o tine la peste 2500rpm. Altfel e un motor facut pt consum si schimba vitezele pana la 2500 rpm. Concluzie: daca vreti sa prindeti suta mai rpd decat o masina cu turbina, cautati altceva si nu mai scrieti balarii pe aici. Mi se pare trist pentru ca eu,ca si altii cel mai probabil, am intrat pe forum pentru informatii si daca ar fi fost sa ma iau dupa unii, nu as mai fi cumparat nimic. E un motor nou? Da. Vom trai si vom vedea ce va fi