marksman

Membri
 • Content count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About marksman

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Timis
 • Model
  CX-30
 1. Seria de sasiu e pe partea dreapta sub pres si pe stalp. Nu e in parbriz, acolo e doar decupat. Si eu mi-am pus intrebarea de ce nu e acolo, si nu am primit un raspuns clar.
 2. Aia pare a fi pata de solvent.
 3. Am pornit de la usile din spate, care au plastic acolo, si fiind grabit si spre seara, am zis ca e tot plastic si in fata. Cum dadusem pe plastic deja si fusese ok, am dat cu incredere. Abia azi mi-am dat seama.
 4. În graba de a termina la timp, am făcut o tâmpenie: am dat cu dressingul de plastice (Poorboy's World Trim Restorer) peste elementele de pe usile față pe care le-am crezut din plastic negru, dar sunt din "piele". Nu arată rău, dar există o zonă unde pare să fi rămas o urmă. Corecție: sunt "umbre" in unele locuri Cu ce să îndepărtez dressingul de pe zonele alea?
 5. Nu cred ca e un avantaj: https://www.g4media.ro/19-vulnerabilitati-de-securitate-ar-fi-putut-permite-hackerilor-sa-preia-controlul-de-la-distanta-al-motorului-unui-model-mercedes.html
 6. Pe BC: 6,7l/100km. La pompa: 6,9l/100km. Deci minte frumos. SkyX.
 7. Trebuie patch-uit firmware-ul navigatiei. Pana se gaseste cineva sa faca asta, ramai doar cu sunetul cand te pui in miscare.
 8. De pe Opel am scos petele de clei (brad,pin, nu stiu care, a venit nevasta-mea cu ea "aranjata") cu WD-40.
 9. Atunci as fi somat dealerul sa investigheze, nu sa bage gunoiul sub pres. Se confirma? Ghinion, se remediaza pe garantie. Nu? "Asa face toate", operatiunile de service costa atat.
 10. Sunt curios de epilog. La Opel au preferat să-mi dea scris că zgomotul pe care l-am reclamat este normal. Ca și producător, după ce am primit reclamația de la client și aș fi avut confirmarea că sunt adevărate cele reclamate, aș fi retras licența dealerului care a semnat așa ceva.
 11. 10 lei un parasolar ok-ish, pare sa tina pana acum. Daca se rupe, alti 10 lei, si tot asa. Imi amintesc frenezia cu accesoriile de origine la Logan, erau pana si parasolare si lichid de spalat parbrizul "Logan".
 12. Care ar trebui sa fie presiunea in roata de rezerva temporara pe 17"? Am 3.5 bar acum.
 13. Grila frontala activa e parte din motorizare, care e aceeasi intre nivelurile de echipare (evident, exista posibilitatea de a opta la nivelurile superioare pentru SkyactivX). Deci are grila activa la toate.
 14. Daca ai un buget de respectat, ia ce-ti permiti in bugetul respectiv. Si eu am vrut Standard, dar nu se poate configura cu AT, apoi nici Plus nu s-a mai putut configura cu AT si a trebuit sa merg pe GT Plus. Daca nu era reducerea rabla si hibrid, nu puteam sa o iau, oricum am facut credit pe mai mult decat prevazusem. Nu uita ca mai trebuie asigurare RCA si CASCO, vorbim totusi de o masina noua.
 15. Smart cargo e optional, anvelopele sunt 215/65/R16 98H, restul nu stiu.