Ciupa

Membri
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ciupa

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3
 1. Mulțumesc pentru informații Din catevam înțeles, doar cu anumite companii de asigurarea au decontare directă (service mazda si firma de asigurare) si merge treaba mult mai rapid. Cel puțin așa am înțeles eu.
 2. Au cumva decontare directă cu mazda bdt ? Ca suna bine sa ai si pentru jante si la ei poti asigura masina la preț de noua timp de 3 ani Mersi
 3. Care ar fi cele mai bune anvelope pentru iarna pana in 800 ron bucata? Scuze pentru commentul de mai sus, am scris de pe telefon si nu am găsit de unde să șterg Mulțumesc
 4. Dacă pe Dyno scoate stock 133, de ce unii spun ca fac stage 1 la 135 de cai (multe site-uri se lăuda cu +13 cai si + 22 nm) ?
 5. A mea Mazda ajunge in 3 săptămâni deci nu iti pot spune in legătură cu Mazda , dar am un Suzuki la care pățesc asa tot timpul (vara) cand desfac bușonul. Se aude acel "fasait" si pentru cateva secunde nu pot alimenta. Nu contează la ce pompă sau benzinărie, peste tot pățesc la fel.
 6. @Titan1um da, am vrut să renunț la comanda si sa iau X-ul. Dar mă amâna cu 2 luni si nu am mai avut răbdare.... Acum m.am obișnuit cu ideea, mai ales ca am auzit doar lucruri bune despre mașinile asamblate în Mexic.
 7. Mulțumesc pentru informații ! Chiar nu știam ca cele din Mexic aveau unele probleme rezolvate fata de cele din Japonia. Deci nu ar fi o problemă daca e made in Mexico O zi frumoasă !
 8. Știu Asta știu, dar inca nu am seria vin. Mi s.a spus ca o primește când ajunge la mazda europa. Peste o săptămână ar trebui sa aflu. Mulțumesc
 9. Dealerul nu a știut să-mi spună...A zis ca doar x.ul vine sigur din Japonia. Mulțumesc
 10. Îmi poți spune daca este Mexic sau Japonia ? Mulțumesc
 11. Salutare, știe cineva cand apare vin.ul in sistem ? Am intrebat dealerul si mi-a spus ca masina este pe drum dar imi poate oferi vin doar cand ajunge in Europa. Eram curios daca vine din Japonia sau din Mexic. Mazda 3, sedan, g122 AT.
 12. Da, cred că asta am sa fac, o sa infoliez, parea cea mai bună soluție și arată cel mai ok. @GuGu21 imi e teamă de cei de cei de la spălătorie....
 13. @Garkan Da, este diferență mare intre cover-ul de cx-30 si mazda 3. Nu stiu cum nu am observat ... Până in august mai am timp sa caut :p. Mersi încă o dată si scuze pentru neatenție !
 14. Am înțeles, Mulțumesc frumos !
 15. Mersi ! Am găsit acest site dar nu mă încântă acest Carbon. ( Gusturile nu se discută ) Căutăm și altceva si vroiam să știu daca cumva se potrivesc cele de pe cx-30 pe mazda 3.