amoremotore

Membri
 • Content count

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

amoremotore last won the day on November 28 2020

amoremotore had the most liked content!

Community Reputation

55 Excellent

5 Followers

About amoremotore

 • Rank
  *
 • Birthday 05/21/68

Profile Information

 • Locatie
  Olt
 • Model
  RX8
 1. Ieri am fost la reprezentanță pentru resoftare, au apărut două recall-uri. În dimineața asta după o încărcare de 100% peste noapte, autonomia afișată este de 211 km.
 2. La mine e invers, o luasem pentru soție, da în final mi-a rămas mie și i-am luat ei alta.
 3. Nu ne pui o poză cu electrica?
 4. În intervalul 40-60% e cel mai bine să fie ținută bateria, încărcările până la 100% și descărcările până la 0% scurtează viața acumulatorului.
 5. Vi s-a întâmplat ca la temperaturi scăzute să se oprească încărcarea după scurt timp, când se folosește încărcătorul la 220V(acasă)?
 6. Am verificat, nu apare nimic.
 7. Știe cineva dacă în România a apărut update de soft pentru Mazda MX-30? Colegii din alte țări europene beneficiază deja de el.
 8. Viteza de încărcare scade odată cu scăderea temperaturii acumulatorului, valabil la toți acumulatorii cu litiu. Probabil la 25 grade Celsius vom avea viteza de încărcare din specificații.
 9. Am descoperit încărcătorul!
 10. La Cernavodă e același tip de stație ca majoritatea din rețeaua MOL, nu aș conta că merge, dar merită verificată. Type 2 însă funcționează la toate, problema este pe CCS.
 11. Să ne povestești cum a fost drumul!
 12. Nu s-a rezolvat problema, este încă prea devreme.
 13. Da, este o problemă cu celelalte stații din țară, sunt toate de același tip. Am aflat între timp că Mazda a furnizat tuturor producătorilor de stații protocoalele de încărcare, probabil e o problemă de timp până când le vor rezolva pe toate. Ar fi fost mai rapid dacă aceste protocoale ar fi ajuns direct de la Mazda la firma care le-a montat, dar bănuiesc că nu se dau așa ușor. Oricum, îți mulțumesc Codrin pentru implicare!
 14. Am văzut, dacă ai ocazia încearcă și pe la alte stații MOL.
 15. Ar fi fost utilă o poză cu Mazda la încărcat ca să creadă lumea, de regulă așa facem pe plugshare.com