Codrin

Super Mod
 • Content count

  8516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  224

Codrin last won the day on December 17 2020

Codrin had the most liked content!

Community Reputation

1767 Excellent

About Codrin

 • Rank
  ******

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  MX-5
  MX-30

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

15198 profile views
 1. Revizie de 3 ani, cu extra placute pe fata. Reinitializat cred pentru a 3a oara cred senzorii de presiune. Pret final, cu tot cu reducerea de Asociatie.
 2. Imi pare rau pentru tine, ai citit fix degeaba. In literalmente primul post a zis mituc cat costa saibele In literalmente primul post ai un link spre primul post de pe forum in care ai costurile de reparatie, al meu, cu o poza a devizului, in care ai toate codurile si toate preturile. Ai vazut prost cat costa un silicon. Cine mai cauta saibe de injectoare poate citi doar primul post. Atat. Chiar daca ai seria in intervalul de rechemare, asta nu inseamna ca automat ti se aplica tot ce scrie acolo. Valabil pentru toate rechemarile. La cum o folosesti, iti recomand sa o vinzi ieri, si sa-ti iei ce vrei tu, dar nu pe motorina.
 3. Evident. Se pare ca bunul simt tehnic elementar nu e chiar atat de elementar. O sa ajungem si noi ca la americani sa scrie in manual ca pilotul automat de la masina nu inseamna ca se poate parasi postul de condus.
 4. De aici deduc faptul ca nici macar n-ai frunzarit topicul in cauza.
 5. Kit-ul se cumpara de la orice dealer.
 6. E prea comuna pentru asa ceva. La un MX-30 sau MX-5 mai merge.
 7. Incalzitorul o tine mai calda, nu calda, ca altfel apar intrebari ca de ce se termina bateria cand masina nu merge.
 8. Am patit ceva asemanator la un CX-5 care sarea din 4 si 5. Era de la cutie, s-a remediat prin schimbarea a 2 piese, una pentru 3-4 si una pentru 5-6. Intreaba la BDT.
 9. Ai in celalat topic un film care prezinta durata de incarcare. Ai dreptate, nu e in 40 de minute, sunt 42. Mare diferenta, intr-adevar.
 10. Nu e nicio surpriza, am zis de luna trecuta, cu serii&co:
 11. Iti bugetezi timp cam la 3-6 luni pentru cate 2 vizite la service-ul tau favorit, 1 pentru constatare, si 1 pentru schimbare.
 12. Adica s-a dat exemplu fix exceptia care cam confirma regula pe plan local.
 13. Bine ca v-ati gasit sa va luati fix de cei care fac treaba cum trebuie.
 14. Nu mai ai ce sa primesti de la nimeni. E o greseala, se va remedia. Cel mai probabil vor fi online si cei de la Mazda, si ii vor da de cap.
 15. Destule nume care fac buyback - da Dealeri care fac buyback - nu Adica Arian face, dar pt buyback te trimite la colegul din alta curte sa vorbesti cu el, eventual iti e cumparata masina de Radacini Rulate, apoi continui negocierea pentru masina noua cu Arian. Fara legatura una cu alta. Idem BDT.