Codrin

Super Mod
 • Content count

  7972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  200

Codrin last won the day on April 1

Codrin had the most liked content!

Community Reputation

1561 Excellent

About Codrin

 • Rank
  ******

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-5
  MX-5

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

12484 profile views
 1. Intre timp sunt pe vine arcurile si amortizoarele Koni, si evacuarea Milltek.
 2. COC-ul vine de la mama ei, nu adauga nimic ai nostri.
 3. Gen casco, cand au de platit o caruta de bani. E discutata dimensiunea unica si la sectiunile de 3 / CX-5, inca din toamna trecuta, de cand s-a trecut la noile cicluri de masurare a consumului.
 4. Automakers mentionati acolo is aia mari care au partea de finantare in house, gen Porsche Bank. Nu e cazul aici.
 5. Ce legatura are casco sau finantarea cu valoarea masinii? Dealerul iti vinde masina. Pentru casco / credit / leasing / sacosa cu bani te duci unde vrei tu. Singurele sanse de a primi reduceri mai mari strict la masini sunt sa intre vreunul in insolventa, ceea ce e de durata, sau sa apara de la mazda.ro oferte gen 4x4 gratuit & co, pentru ca nu e politica de firma sa se dea in pret. Cine cauta sa cumpere un discount, e servit imediat la alde ford/kia. fyi, finantarea de la mazda.ro are in spate Unicredit.
 6. Ii faci revizie completa, inclusiv cu lichid de frana, si-i pui bateria pe un redresor.
 7. manuale.clubmazda.ro https://www.mazdausa.com/static/manuals/2020/cx30/visual_03.html#container?vr_target_vr-container=I26
 8. Worst case, pierzi 1k avans. Iti cumperi masina in August-Septembrie daca nu se termina lumea pana atunci, si consideri cei 1k asigurare de viata.
 9. Daca sunteti persoane fizice, luati credit, ca sa fiti propietari.
 10. As zice ca asta cu ciorba pe care scrie Castrol e oleaca localizata prin lumea veche, nu renteaza s-o mai puna pe vapor s-o aduca la voi.
 11. Ce anume mai exact incercati sa stergeti acolo? E praf. Nu se sterge, se tamponeaza, eventual cu un pamatuf de praf.
 12. La soft. E asa de cativa ani. Am vazut ca depinde si de localizarea contactelor, pe sim sau telefon. E una bucata om la .ro; le ia si el in ordinea numerelor de pe tricou.
 13. Zi-mi te rog daca asa scrii pentru ca asa stii sau o faci intentionat, ca sa stiu abordarea. Cautarea se face dupa problema intalnita. In cazul tau, poti incepe cu codul de eroare.
 14. Nu e ca si cum cand falsifici uleiul pui alte etichete decat unele care sa fie macar din avion identice cu cele originale.