Codrin

Super Mod
 • Content count

  8177
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  211

Codrin last won the day on August 9

Codrin had the most liked content!

Community Reputation

1630 Excellent

About Codrin

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-5
  MX-5

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

13298 profile views
 1. E un lucru atat de elementar sa te incadrezi in km / timp. De ce sa fii la mana bugetului de 'gest comercial' fix intr-un an ca asta? Pentru ce? Chiar e nevoie sa ajungi sa fii tu cel pentru care intamplator se aplica ce se stie dintotdeauna?
 2. Teoretic la 2 revizii. Daca nu ai incredere in furnizorul tau de benzina, atunci anual. Ajuta daca datile trecute ai verificat tu filtrul ca sa stii cum s-a prezentat.
 3. Adica cei care primesc un astfel de raspuns nu intreaba pe cine trebuie sau aud ce vor ei sa auda.
 4. Pai dupa tine, cam cat ar fi un consum corect, asa, in litri la suta de km parcursi, cand tu parcurgi exact zero metri, nu km?
 5. A bifat si Transalpina pe anul asta. Apoi cica sa mergem si la Balota. Ca e drumul bun. Ca e drumul nou. Bun un break la casa omului, cari de toate, depasesti de toate, se pare ca le si urci pe toate.
 6. Pentru inceput poti face o diagnosticare sa sa stii cum stai. Vezi STService. Altfel, cel mai probabil se repara prin inlocuire. Dar iti recomand calduros service-ul de mai sus in loc de unul de pe strada care baga aditiv.
 7. Da. Poate sa-ti spuna service-ul ce vrea el, eventuala garantie se face dupa datele de servisare. Ai depasit data, stai sa dai explicatii cu mana intinsa sperand.
 8. Au fost si pe aici, cu rezolvare prin schimbarea senzorului in cauza.
 9. Nu sunt la curent si nu ma pasioneaza in special curentele de pe forumul lor. Sa zici ca, cu kit-ul de retus de vopsea de origine, nu iese culoarea originala, e doar usor deplasat, ca sa fiu gentil. Ca unii nu stiu / pot sa aplice cum / cu ce trebuie, e alta mancare de peste. Complet diferita.
 10. Sa dai un update, te rog.
 11. Nu ai niciun motiv sa dai jos colantul. Daca totusi il dai, eventualul adeviz ramas se curata, ca sa poti pune alt colant.
 12. Buna recomandare, dar nu stiu cati au maini de chirurg s-o faca bine, cu atat mai putin din prima.
 13. Ai niste link-uri pentru parerile astea? Era parca vreo 80 lei.
 14. Trebuie sa fie concurs de frumusete pe fub fusta? CX5-uri din 2012 n-au avut pana acum probleme cu rezervoare / evacuari perforate de rugina, mi-e greu sa cred ca astea noi is mai proaste.
 15. Ntz. Rusul a murit parca pentru ca nu era destul de inteligibila maneta de viteze, si nu arata cu bec si sunet faptul ca e/nu e in parking. De anul urmator au schimbat-o si au facut parca si recall pe tot ce vandusera pana atunci.