Codrin

Super Mod
 • Content count

  8622
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  226

Codrin last won the day on March 28

Codrin had the most liked content!

Community Reputation

1821 Excellent

About Codrin

 • Rank
  ******

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  MX-5
  MX-30

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

18396 profile views
 1. 5%, ca la orice asigurator.
 2. Ce legatura au discuri cu rugina de suprafata cu garantia?
 3. Ai impresia ca el si-a luat teapa si toti ceilalti au direct de la Mazda? Pentru cine inca nu si-a citit hartiile, extra garantia e de la Cargarantie. Dintotdeauna.
 4. Da, primele loturi, incepand cu 2012.
 5. Si numerele la loto, va rog. La pachet.
 6. Confunzi doar oleaca forumul cu sediul protectiei consumatorului din curtea ta. Spor la citit topicurile dedicate, unde o sa-i gasesti pe toti care au facut rechemarea.
 7. Ca sa se ia dupa ce scrie pe aici ar trebui citit inainte de a da banii / dupa ce s-au dat banii dar inainte sa apara problema.
 8. Irelevant, pentru ca nu stii ce a facut neamtul. Stie toata lumea ce vrea sa fi facut neamtul, pardon, bunicuta, care a mers doar pana la piata si numai duminica. Masina de 6 ani vechime, luata din .de, iesita din orice garantie, si cu 2 intrari in service in .ro; nu mi s-ar parea corect sa beneficiezi de bugetul de garantii local pentru o astfel de masina, in dauna unuia cu una luata si servisata aici toata viata ei. Pentru toate 2.2 first gen, saibele se schimba. Ai toata informatia aici pe forum.
 9. Daca nu le sesizeaza, inseamna ca nu sunt deranjate de ele.
 10. Are zero legatura cu cine merge la dealer. Sunt curios cum ar putea orice face pregatirea de livrare o abarere de cateva grade a volanului, pe traseul din parcare pana in interior.
 11. Nu vrei sa incerci pe acelasi drum, in ambele sensuri, sa vezi daca trage dreapta dus/intors?
 12. E de la tine.
 13. Recomandarea cu folosirea doar pe spate e dintotdeauna.
 14. Exceptand situatia in care vopsesti masina cu aceiasi roboti ca in fabrica, nu vei avea niciodata 100% echivalenta, pentru ca toti vopsesc pe baza de oameni. Ce poate sa faca este sa verifica masina cand o ridica, si sa semnaleze eventualele neconformitati. Iar gratuitati apropos de masina de schimb. Zi sincer, cine te-a atins?
 15. Din mail-ul primit de el rezulta negru pe alb ca a primit sprijin de la mazda.ro; de ce atata comentariu gratuit?