Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

Akbhar

Membri
 • Content count

  363
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Akbhar last won the day on August 27 2018

Akbhar had the most liked content!

Community Reputation

84 Excellent

About Akbhar

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  5

Recent Profile Visitors

599 profile views
 1. Din mulțimea utilizatorilor de Mazda, doar un procent infim e deranjat de sistemul i-STOP. De obicei tot cei care găsesc mereu câte ceva de comentat. Mazda, ca și alți producători, alege să îi ignore. Iar cei întradevăr deranjați găsesc soluții de dezactivare.
 2. Ah, ok.
 3. Dar voi nu aveți compresor in kitul de pană?
 4. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-4-7-5938-release/ 4.7.593828 e pentru x86_64. Ai nevoie de 4.7.593834 - arm64-v8a (https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-4-7-5938-release/android-auto-google-maps-media-messaging-4-7-593824-release-android-apk-download/). Încearcă cu această variantă.
 5. Da, nu ai nevoie de rovignetă sau taxa de pod cu numere roșii.
 6. Dacă ai deja un autoturism înmatriculat pe numele tău, poți moșteni clasa de bonus la mașina nouă.
 7. Cât de dubios se aude motorul, fără să schimbe vitezele.
 8. Cel puțin în cazul Mazda, cutia automată e probabil printre ultimele chestii care pică de pe mașină.
 9. 24.700km Au fost schimbate discurile de frână pe spate, pe garanție. E un fel de a spune, pentru că am plătit plăcuțele la preț de reprezentanță, așa că am dat și cu cardul mai mult decât era cazul. Tot în perioada asta am reînnoit și asigurările. Constat că s-a mărit RCA-ul față de anul trecut, deși nu am avut incidente.
 10. Albă e perfectă. Nu se văd așa ușor zgârieturile și se vede cel mai puțin când e murdară. Cu experiența de acum, aș lua fără ezitare mașina albă și cei 700 de Euro dați în plus pe Soul Red ar merge către fondul de vacanță.
 11. Păi meriți să inhalezi mai puține noxe?
 12. Adică ceva mai puține noxe emise în aer, în oraș.
 13. Inelele se folosesc pentru a alinia corect centrul roții și al butucului. După strângerea prezoanelor, sarcina e preluată integral de acestea. Inelele alea de centrare din plastic nu sunt suficient de rezistente pentru a suporta încărcările dinamice din roată.
 14. Poți reveni la setările originale, dacă sunt probleme. Oricum dacă nu mai poți face asta, deja nu e doar o chestie minoră, legată de TPMS. Setarea pentru cameră depinde de tipul de cameră folosit, deci e posibil să nu meargă linile dinamice.