florinop2002

Membri
 • Content count

  2154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

florinop2002 last won the day on October 27

florinop2002 had the most liked content!

Community Reputation

563 Excellent

About florinop2002

 • Rank
  ****
 • Birthday 08/02/77

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  6

Contact Methods

 • Gmail
  florinop2002@yahoo.com

Recent Profile Visitors

7927 profile views
 1. Multumim pentru aprecieri si te maiasteptam pe la noi doar pentru revizii si mici.
 2. Are mai putini km. E fostul cazan??
 3. Faina lucrare si bine ai venit in club.
 4. A ajuns vestea peste mari si tari despre aceste 2.2 de la mazda care nu merg decit pe autostrada. Uitati ce a gasit unul: https://vm.tiktok.com/ZM8G4odDr/
 5. Trebuie un pic studiata problema. Au montat cei de la gaz injectoarele de gaz si au blocat clapetele din galeria de admisie? Trage aer fals? Treci pe la noi sa ne uitam 10 min la dinsa.
 6. Astazi am finalizat si una mica printre numai mari: Posesorul o sa fie tare multumit.
 7. Inca un client fericit din doua motive: Are mazda pe benzina A fost la noi la service. Te asteptam oricind masina ta are nevoie.
 8. @frymultumim mult pentru aprecieri. @CristiTUDnu exista un numar al nostru pe google dar poti sa mi dai mie mesaj privat si te ajut cu toate informatiile de care ai nevoie.
 9. Nu scriam pt tine cu majuscule ci pentru cei care vor sa cumpere acest model de masina carar trebui retrasa de pe piata. E o rusine pentru proiectantul japonez acest model 2.2 diesel. Ma rog asta e parerea mea. Sa si ceara scuze mazda ca a facut masina numai pentru mers in afara nu si in oras. Indiferent cit ridici in slavi aceasta motorizare sa stii ca tot esec si o epava de motor este. A saracit nulti oameni de buna credinta. PENTRU CINE VREA MAZDA SA SI IA BENZINA..
 10. Recunosc lucrarea care a fost facuta la noi. Galeria era maxim infundata. S a curatat galeria, s au curatat inclusiv porturile de admisie din chiuloasa si am redat masinii o noua viata. Eu cred ca tu glumesti sau vrei sa rizi de necazul omului: TOATE MAZDELE 2 2 SKYACTIV AU ACELEASI PROBLEME: SAIBE, SORB, GALERIE, AX CAME, LANTURI - INDIFERENT DE STILUL DE CONDUS SAU UNDE A FOST CONDUSA INCEPIND CU 80K KM. Cine cumpara o masina sa nu se atinga de ea in oras??? A ta e mai speciala si a scapat de probleme. Problemele sunt la ailaltii 99% dintre posesori. Realizam toti ca acest motor e un motor mai delicat cu o intretinere mai speciala, in prima faza cu piese de ff proasta calitate si cu bube mai multe decit negii pe o broasca riioasa si pe care putini il inteleg. Inca o data multumesc Mazda ca a facut un motor care ne da sa mincam. La propriu.
 11. Sal Am eu o conducta in stare ff buna impreuna cu cilindrul receptor. 0767115201. Florentin.
 12. Multumim de aprecieri si iti uram multi km fara probleme.
 13. E benzina
 14. Este un prieten bun care are un nervice. La el mai repar masina cind eu nu am timp pentru asta datorita orarului incarcat si colaborarii cu mazdaspeedservice. Discurile nu s perforate pentru ca am considerat ca s suficiente: au o grosime mult mai mare decit cele originale, placutele au o suprafata mai mare de contact plus 4 pistonase pe fiecare roata.