florinop2002

Membri
 • Content count

  1860
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

florinop2002 last won the day on July 9

florinop2002 had the most liked content!

Community Reputation

387 Excellent

About florinop2002

 • Rank
  ****
 • Birthday 08/02/77

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  6

Contact Methods

 • Gmail
  florinop2002@yahoo.com

Recent Profile Visitors

5408 profile views
 1. Valabila!
 2. E vopsitorie integrala si te asigur ca e aceeasi culoare peste tot. In citeva zile vopseaua se va intari 100% si atunci chiar totul va fi 100% oki dar repet: e aceeasi nuanta peste tot ( iti dai seama ca nu o luam de acolo dqca era ceva in neregula cu ea ).
 3. As dori o poza cu el va rog. Cred ca am ceva eu.
 4. Multumesc. A fost 5500 plus 1000 ceva lucrari extra. Deci total 6500 lei.
 5. Asta seara am intrat in posesia Pisicii. Am fost placut impresionat de felul cum arata Pisika in blana red soul crystal si va las si pe voi sa o admirati. Miine o sa pun si poze cind masina este in plin soare. Momentan o sa o tin pe dreapta citeva zile ca sa fie totul oki cu lacul si vopseaua. A fost vopsita in 4 straturi si s au consumat 7.5 litri de vopsea 41v cu o foarte slaba putere de acoperire. Ps: urmeaza sa reconditionez jantele: vor fi negru mat si sper ca vor da bine cu frinele EBC.
 6. Sper sa fie totul bine. Sunt nerabdator sa o primesc inapoi ca un copil cind asteapta telefonul cu jocuri al lui tac su. Initial am vrut sa o dezechipez eu dar au insistat ca o fac ei si din lipsa de spatiu si timp am acceptat. Sunt constient ca probabil vor mai fi ceva retusuri de facut la capitolul bumbi dar asta este, o sa mai completez si eu din ei.
 7. Multumesc mult de aprecieri. Stai sa vezi cum e cu lacul.
 8. Nu stiu sa ti raspund. Am cerut culoare 41v - red soul crystal pusa pe o masina cu ceva probleme de tinichigerie si lufturi. Am primit asta si garantie 2 ani. Ce apare aici in poza e ceva intermediar. Mai au de lucru inca o saptamina aproximez eu. Sincer ma intereseaza mai mult partea de lufturi, imbinari spatii pentru ca imi dau seama ca asta e o culoare foarte grea de ,, reusit" si am si eu o urma de rezerva in legatura cu noanta 100%. Cind iau masina de la vopsitorie o sa aflati multe detalii: straturi, lacuri, cite kg intra la o vopsire integrala etc... Ca sa treaca timpul usor ma apuc de inca un proiect: un 6 mps cu zero compresie pe cilindrul 3. Lucrare complexa cu biele si interne forjate si multe altele. Este vorba de masina din acest video:
 9. Incepind de acum 2 zile Pisika are alta blana - a trecut la crystal red soul 41v. Am mers pe recomandarea colegului @ciprianro referitor la un vopsitor bun si avem urmatorul rezultat (finalul va fi sapt aceasta dar vroiam sa va bucurati impreuna cu mine): 2. Cenusareasa, incepind de vineri nu mai e in posesia mea. A ajuns la noul proprietar in Brasov, vecina cu alti proprietari de MPS uri dar model 3 ( Dani, Dorin, Vlad). Cind mi am luat ramas bun de la ea arata asa:
 10. Norocos mai esti! A mea Doamna mi a spus luni de zile in sir ca e ceva stricat cind auzea sunetul ala.
 11. Acela este un receptor de la detectorul radar care poate citi radarele din fata dar si din spate.
 12. Eu cu 6 ele meu MPS consum in oras ( Bucuresti ) intre 12 si 16 iar afara cam 10. Referitor la achizitie: casca bine ochii la ea cind o cumperi, verificare temeinica cu un test de compresie astfel incit mai tirziu sa nu casti buzunarele.
 13. Asa este.
 14. Asa arata ,,cenusareasa" astazi. Este gata 99%
 15. Castile sunt sigilate, culoare alb si vin cu garantia oferita de producator. Pret: 550 ron. Contact aici sau la tel 0767115201.