Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

florinop2002

Membri
 • Content count

  1748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

florinop2002 last won the day on August 23

florinop2002 had the most liked content!

Community Reputation

322 Excellent

About florinop2002

 • Rank
  ****
 • Birthday 08/02/77

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  6

Contact Methods

 • Gmail
  florinop2002@yahoo.com

Recent Profile Visitors

4570 profile views
 1. Inceara la @gyovani
 2. Pe bune? Daca mai mergi o atostrada umple rezervorul benzinara de 1.8. Acum serios: Dieselul de 2.0 are problemele lui cunoscute care daca s rezolvate de care cine trebuie masina e super oki. Benzinara e si mai oki daca a fost ingrijita bine si nu papa ulei ( ceea ce multe fac ), dar ma indoiesc puternic ca 1.8b scoate consum de 1.6d.
 3. Salut. E colegul nostru de forum @gyovani
 4. Frumoasa pasiune! Bravo man!
 5. Eu am montat. Trebuie sa faci un pic de lego: folosesti cadrul de la sezut de la scaunele tale pe care vinn prinse spatarele si sezuturile de la scaunele de uk. Atentie: sezutul de la scaunul din stinga vine la scaunul din dreapta si invers.
 6. Poti pune sistem audio de m6 fl pe m6 nfl. De asemenea la o masina nonbose se poate pune bose fie fl sau nfl, se poate pune bose de fl pe nfl. Exista pt m6 fl original de fabrica adaptor de ipod ( bluetooth).
 7. S a agatat cumva in haine sau altceva. Nu esti primul patit.
 8. Pai siguranta pentru copii in ce pozitie este? ( pe cantul usii ai o pirghie ).
 9. E clar ca nu vorbeam de injectoare si galerie admisie. Tu ai pus alte injectoare sau doar pe cel bubuit l ai schimbat?
 10. Cunosc sentimentele prin care treci. E chiar frustrant. Si eu aveam missfire sporadic pe cilindrul 3, dupa ce am rezolvat problema a aparut amestec bogat sau sarac la relanti. Las ca o trezolvi tu dar ma gindesc eu ca mergi prea departe cu schimbarea ECU. Eu zic sa iei toata partea de aprindere de pe CX7 - bobine si bujii si sa incerci atunci. Oricum e bine ca ai de unde sa schimbi piese si sa faci probe.
 11. Pai ce modificari are masina daca are 2.3 si 140 cai? Sau nu stii ce motorizare ai pe masina? Mergi unde ai facut motorul si spune le problema ta.
 12. Nu. La mazda 3 bk computerul de bord nu afiseaza decit consumul instant in mers, nu si in stationare.
 13. Exista o explicatie simpla: au lovit urechea care tine portetrierul. Poti verifica masurind distanta dintre urechile de pe fuzeta care tin portetrierul si discul de frina. Ps: nu ma intreba de unde stiu.
 14. Clantanit motor cind porneste clima este de la un injector sau mai multe cu probleme. Tot de acolo ar putea fi si intreruperile. O diagnoza dedicata facuta mai in profunzime ar oferi ceva raspunsuri.