florinop2002

Membri
  • Content count

    2340
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    52

florinop2002 last won the day on October 22 2022

florinop2002 had the most liked content!

Community Reputation

660 Excellent

About florinop2002

  • Rank
    ****
  • Birthday 08/02/77

Profile Information

  • Locatie
    Bucuresti
  • Model
    6

Contact Methods

  • Gmail
    florinop2002@yahoo.com

Recent Profile Visitors

11041 profile views
  1. Am nevoie de ajutor cu o Mazda CX7 2.3 benzina  din 2008 care se oprește în mers. 

    Pe tester nu apare nici o problemă.

    Îmi poți lăsa un Nr de tel să te sun, poate îmi recomanzi un mecanic.

    Mulțumesc mult.

  2. Salut.

     

    Mai este valabil anuntul cu roata slim ?

  3. Salut, despre ce bucata de cablaj e vorba?Eu mi-am facut punte intre doi pini pe player, am bagat adaptor d-ala, se aude dar are un bazait pe fundal si ma deranjeaza foarte tare, prefer sa nu-l folosesc.

  4. Salut florin, am ceva intrebari pentru tine , vad ca ai model 6 si poate ma ajuti cu ceva sfaturi , 

    Bun so iau cu inceputul , deunazi intalnesc un vecin care are o mazda 6 trasa pe dreapta de circa 1 an din greseala a bagat benzina in motorina , nu a reusit sa o mai repare si a plecat in anglia  , masina e cu volan pe dreapta , ar vrea sa scape de ea ca are mai multe si nu mai vrea sasi bata capu cu ea , eu am un ford mondeo cu japonezele sunt aerian nevestimii ii place modelul ,  el ar vrea undeva la 600 700 euro as putea so scot , asa cum este ea, nu stiu ce motorizare ,cilindree are , km bord service nimic , doar am vazuto din strada ,de aratat arata bine  imi place culoare forma etc. ce ar trebui sa fac, si ce sfaturi imi dai  e reparabila sau nu ,prefer so repar eu in curte la mecanica ma pricep da cu japonezele nu, eu la ford diesel 1.8 am pus la fel benzina in motorina si am rezolvato simplu are motor clasic fara rampa ,dar nu stiu cum se comporta mazda  , ajutama cu ceva sfaturi daca ai auzit de cazuri similare cu benzina in motorina.

     

    Iti multumesc .

  5. ok ! multumesc frumos !!

  6. o intrebare se poate?

  7. salutare!! esti online?

  8. Salut la toata lumea am citit mult com deci eu am o mazda 6 2004 diesel dar o bag in treapta 5 o accelereze si sare nu se aude nimic dect daca o tin forțată care dar tot sare pote fi dela trimonrie imi zice un zis mecanic ??????

  9. Salut , sunt nou aici si nou in ceea ce priveste carnetul de conducere  . Ma gandesc sa-mi cumpar o masina de buget dar ca fiecare dintre noi vreau si ieftin si bun . M-am gandit si am vazut multe masini , cel mai mult mi-a placut Mazda 6 an 2004. Intrebarea mea este daca merita sa-mi cumpar o mazda 6 2004 ca incepator si ce asteptari sa am din partea ei . Personal n-am condus masini multe si din pacate n-am condus o mazda…... insa cu toate ca n-am condus un model mazda imi place  tenta sport pe care o pot obtine incununat cu interiorul si navigatia . As vrea sa stiu cat mai multe despre masina pro si contra, despre 1.8 benzina daca s-ar putea. Ti-am scris pentru ca am vazut ca ma poti ajuta cu anumite raspunsuri. Mersi anticipat!

  10. COnfirm. La mine se intimpla la fel. IN plus de pe telefon la inceput de propozite sau dupa ce dau enter pentru aliniat nou primele 2 litere din primul cuvint le scrie cu litere mari. CA aici.