florinop2002

Membri
 • Content count

  1986
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

florinop2002 last won the day on December 18 2020

florinop2002 had the most liked content!

Community Reputation

461 Excellent

About florinop2002

 • Rank
  ****
 • Birthday 08/02/77

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  6

Contact Methods

 • Gmail
  florinop2002@yahoo.com

Recent Profile Visitors

6278 profile views
 1. Asta e o distributie relativ simpla. Iti trebuiesc cale pentru blocarea axelor cu came si a arborelui citit. Ps: saibele antifrictiune le ai pus inapoi ?
 2. Salutare. Daca am vorbit zilele trecute stii rezolvarea pe care ti o reamintesc: Bujii noi, neaparat ngk sau denso iridium , comandate supa seria de caroserie. Verificat daca eroarea apare. Daca apare schimbat bobinele intre ele. Daca apare iarasi schimbat injector. Aici cunosti pret injector si manopera.
 3. Normal ca nu va functiona. Poti da comanda de unul original la orice magazin de piese auto sau reprezentanta mazda.
 4. Pai degeaba scrii aici in situatia data, noi decit ne putem da cu parerea sau sa ti oferim ceva indicii. Masina se repara la mecanic care va analiza dovezile de la fata locului si va lua masuri in consecinta. Daca nu ai un mecanic competent te putem indruma cartre cineva care are experienta cu aceste modele.
 5. Problema e la partea de accesorii. Trebuie investigata zona aceea: intinzator, rola alternator, fule compresor ac.
 6. Daca nu ai rezolvat da mi te rog o serie de sasiu. Tocmai zilele trecutem dat comanda de un piston la pret f bun si poate e acelasi care ti trebuie si tie.
 7. Ups
 8. Eu zic sa pui piesele tale si sa cauti pe cineva care se pricepe. Ps: da, kitul de pornire e ce trebuie. Acum intreb: ce service iti spune sa cumperi o piesa ca apoi masina sa nu porneasca???
 9. Ce continea kit ul de pornire luat de la dezmembrari?
 10. Sal. Becurile sunt D2S si daca nu ma insel trebuie data bara si farul jos sa le poti schimba. Nu mai stiu exact ca n am mai schimbat de mult.
 11. Ce sa fie??? Turbuna e in lumea ei. Consumul tine mult de talpa, daca i dai cu 44 45 ea zice 60, 70.
 12. Ma gindeam eu...
 13. Cine stie, exelent. Daca la tine merge imi poti comanda si mie reperele din prima poza a mea? Imediat iti fac transfer. Multumesc anticipat.
 14. Si daca maresc suma trimit:
 15. Daca ai comandat de pe site ul www.partsouq.com e perfect. Ultima data cind am incercat nu trimeteau. Aici e dovada. Ultima data am incercat azi.