01ZFR

Membru Asociatie Club Mazda
 • Content count

  428
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

01ZFR last won the day on March 3

01ZFR had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

About 01ZFR

 • Rank
  *
 • Birthday 07/31/89

Profile Information

 • Locatie
  Constanta
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. Daca e model 2021 are si G-ul filtru de particule. Din 2021 ar trebuii sa vina cu noua norma de poluare 6d. Se discutase si pe aici despre chestia asta.
 2. Colegu, fugi la Bucuresti. La Constanta nu stie nimeni nimic.
 3. Garantie tine de obiectul insusi, daca a fost defect de fabricatie. La tine tine de alt angrenaj in urma caruia placuta nu mai este conforma. Etrier blocat, poate sa insemne o superficialitate in anumite intrari in service. Din cate stiu la Mazda se recomanda curatarea si gresarea etrierilor la fiecare vizita. Daca ai pe deviz o astfel de operatiune la ultima revizie, ai putea sa le imputi asta. Daca nu, ti minte pentru urmatoarele dati.
 4. Pai ti-ai raspuns singur. Ai mult praf in jurul tau. Nu prea ai ce sa faci, doar sa aspiri foarte bine interiorul. Fitrul de polen scoate-l lunar si sufla-l cu aer la o spalatorie self wash / benzinarie etc. Si cum zice si Codrin in 6 luni e bun de schimbat.
 5. Poti sa gasesti pe site-uri de specialitate, incarcatoare wireless slim cu usb. Si multe s-ar potrivii de minune in cotiera.
 6. Sunt multe de zis de bogatia din Constanta. Defapt e doar fatada casei vopsita, la interior e putregai. Prea multe minoritati care conduc Dobrogea de ani buni si-au spus cuvantul... Iar dintre ai nostri Daci, Valahi, Munteni multi au cochetat cu alte teritorii.
 7. Daca mergi mult cu masina, gen colegul care are deja 70000 km se merita banii. Daca nu, e doar o decizie de "just to have in case of ... ".
 8. In Constanta vor sa renunte la gratuitatea pentru hibride. Sa ramana doar full electric cu gratis.
 9. Asta mi-a zis si cel care mi-a facut tratamentul ceramic. Cand apar mai multe urme sa il polisam si aplicam direct folie ca cea care se pune pe elemente de caroserie si aia e.
 10. Nimic in lume nu o sa multumeasca pe toata lumea. Nu ma refer neaparat la masini. Suntem diferiti ca rasa, ca gandire, de aceea exista multe optiuni in viata benefice pentru unii, mai putin benefice pentru altii. Un lucru nu inteleg din ce ai postat mai sus, G20 adica Seria 3 il compari la pret cu Mazda 6 ? Ceva nu se leaga, ma gandesc ca pe segmentul Mazdei era Seria 5 unde deja vorbim de alte sume chiar si la varianta basic. Mai ajunge sa aud un posesor de Mazda 3 G122 cu un pret de 20k euro ca avea de ales intre M3 si Duster 4x4 Full .....
 11. Nu luam toti AT !!! 15 ani de acum in colo pe masina cu care ies in extraurban o sa am manuala. ( asta daca or mai exista ) PS. Just ca INFO, mi-am facut extindere de garantie la cea totala, acei ani 4 si 5 cu ajutorul celor de la BDT. 594 lei operatia. La Constanta nu se poate sau nu se vrea. Atasez aici o poza ca sa se inteleaga ce inseamna aceast garantie totala, ca nu este full.
 12. Iar Mazda 3 2019 Red Soul are intre 110 si 120. ( masurat )
 13. Am pensula de detailing pentru praful care se strange in jurul schimbatorului si pe la butoane. In rest folosesc un spray de aer ca la curatarea tastaturii plus microfibra si nu am probleme. Vroiam doar sa acopar zonele de piano black pentru a evita zgarieturile in viitor.
 14. M-a mancat undeva si mi-am facut nervi cu folia de la Smart Protection. Tot nu este taiata la cote cum trebuie, in zonele unde taierea ar trebuii sa fie rotunjita nu este ok (sunt numai linii frante). Pe consola centrala e mai mare in zona cotierei, plus ca unde se ingusteaza trebuie taiata in doua si micsorata 3-5 mm. Nu am mai pus pentru ca m-am enervat tare in zona asta. Am reusit sa o pun pe partea soferului la butoare ( pusa acum 5 zile si au disparut toate bulele ), la pasager si acel capac din consola centrala care se deschide ( puse azi ). Resturile au ajuns la gunoi. ( pe display inca am acea folie din fabrica cu acel cod QR iar pe ceasurile din bord nu vroiam sa pun nimic ).
 15. Cate ai ? Poate reusesti sa pui o poza, sa te ajutam mai bine. Asa... sincer eu zic ca nu daca macar nu ai vreo 20 de semne.