Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

AhuraMazda

Membri
 • Content count

  251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About AhuraMazda

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Galati
 • Model
  CX-5

Recent Profile Visitors

524 profile views
 1. Corect, așa face și la mine. De fapt, "așa face toate"!
 2. La Waze nu-mi place nici aspectul hartii, e infantil rau. De asemenea, "floricele" pe sosea? Daca nu folosesc navigatia masinii, atunci folosesc Sygic. Il am cu licenta din 2014 si are si "traffic announcements"(sau cam asa ceva). Cred ca e cel mai bun sistem de navigatie GPS, dintre alea ieftine. Google maps mai are de recuperat fata de Sygic! Google maps sta bine, cel mai bine, la "puncte de interes".
 3. Am facut ieri revizia a 3-a. Multumit pe partea de interactiune cu personalul! Am venit, am spus ceea ce am sesizat ca ar trebui verificat in plus fata de revizia standard, au notat, am lasat cheia, dupa 3 ore m-au sunat sa vin sa iau masina, am platit, am plecat si pana acum: "so far so good". Dupa cate aprecieri negative am citit pe acest forum si pe internet despre ei, sper sa nu-si dea cu firma-n cap!
 4. Azi am făcut și eu revizia a 3-a. La BDT. Revizia 3 - 2020-01-10.pdf
 5. De gustibus non disputandum! Pentru mine Waze e infantil rău de tot! Când îi aud vocea celei de la Waze mă ia cu toți fiorii! E inadecvată rău de tot! Singurul, dar singurul avantaj al lui Waze este semnalarea radarelor mobile!
 6. Sunt cate 12 fascicule pe fiecare far. "High Beam Control" = comuta automat de la faza lunga la faza scurta atunci cand e nevoie. "Sistem de faruri adaptive" = misca farurile in stanga si-n dreapta cand mergi in curbe. Info Produs noua Mazda CX-5-2017.pdf
 7. Azi am intrat in meniu sa vad cum este la mine si, ca diferenta, vad ca la tine sunt doua randuri: "High Beam Control" si "Sistem de faruri adaptive" pe cand la mine este doar un rand: "Adaptive LED Headlights".
 8. La mine se vede cum stinge și apoi re-aprinde LED-urile.
 9. Vezi in brosura daca pentru Takumi ai: "Mazda i-ACTIVSENSE | Adaptive LED Headlamps (ALH)" Daca ai, atunci inseamna ca nu ai impins maneta de semnalizare inspre bord. Dupa ce o impingi inspre bord, o sa se aprinda in bord un mic indicator jos de tot sub "ceasul" central. Arata ca un far aprins care are in el litera "A" mare de tipar.
 10. Da, apar. La mine au fost dintotdeauna. Uita-te in setarile navigatiei, poate poti dezactiva indicatiile, daca spui ca te deranjeaza.
 11. Sa te bucuri de ea!!! Cu ocazia asta, masina noua si culoare silver-sonic ca a mea, vad ca nu mi s-a parut ci asa este. Culoarea argintie de la bara este in alta nuanta la mine si la tine la fel. Asta-vara, cand am observat asta, am crezut ca nu le-a iesit la vopsire dar acum vad ca "asa face toate". Asta-vara am schimbat bara pentru ca mi-a deformat coltul din dreapta-spate o toanta care iesea cu spatele din parcare fara sa se asigure.
 12. Mda, m-am saturat de amenzi. Mai sus de 150 nu trec decat daca sunt nevoit.
 13. În urmă cu 11250 de km. am resetat "trip A". Acum, după 11250 de km am 8,2% consum. ~80% din km. sunt făcuți pe autostradă.
 14. Nici pe mine nu ma deranjeaza sistemul Start-Stop, daaar totusi sunt si de partea celor care vor sa poata dezactiva acest sistem din tabloul de control. Ca sa va dati seama de stupiditatea acestei decizii a Mazda de a nu adauga aceasta posibilitate, fac o comparatie cu, iau la intamplare, sistemul LDW. Pe asta il poti modifica/dezactiva din tabloul de bord cu toate ca tine de siguranta soferului/pasagerilor pe cand Start-Stop e frectie la picior de lemn si cu toate astea nu se poate dezactiva o data pentru totdeauna.
 15. Pai AC-ul usuca aerul asa ca e logic sa se dezabureasca geamurile mai repede cand e AC-ul pornit.