Extasy

Membri
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Extasy

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

487 profile views
 1. Tare imi e ca pe Takumi nu avem si ALH
 2. Gata, a cedat si oglinda din dreapta de tot la fix un an de la achizitie. Sa le fie rusine ca nu au vrut sa o schimbe si pe asta din dreapta cand au schimbat o pe cea din stanga si le am zis ca a facut probleme si cea din dreapta. Te pun pe drumuri aiurea plus timp pierdut la service si asteptare dupa piesa si alt drum sa o schimbe. Bataie de joc.
 3. Asta clar
 4. Te doare mintea. Si eu le am zis celor de la Arian ca si oglinda dreapta a facut odata probleme in momentul in care a murit cea de pe stanga. Dar au ales sa o schimbe doar pe cea de pe stanga. De aici trag concluzia ca au compasiune maxima pentru timpul pierdut al clientului ca trebuie sa ma astept la orice ora sa lesine si oglinda din dreapta si sa pierd iar cateva ore de trafic plus asteptare pentru constatare si apoi iar cand ma duc la schimbat, alte ore de trafic si asteptare pt a schimba oglinda. Nu inteleg de ce nu le schimba pe ambele odata... iar apoi daca se strica dupa ce iese din garantie. Asta avand in vedere ca este o problema generala.
 5. Eu cand am patita asta, am fost la ei, au vazut, au facut comanda si cam in maxim 1 luna au rezolvat problema. Au schimbat doar motorasul la mine. La altii am citit ca au schimbat toata “oglinda”.
 6. :))) bine ca se rezolva pe garantie.
 7. Reciteste ultimele postari si o sa realizezi ca ce ai scris este extrem de arogant. Iar daca vrei gadget-uri pe bune ai gresit marca total.
 8. dintre toate dotarile de pe CX-5, Farurile led merita toti banii, ceea ce Challenge are, restul sunt mofturi si nu le simti lipsa sau prezenta day to day. orice masina mi-as lua de acum incolo faruri led si ac sa aibe restul e la si altele.
 9. Eu am ales Takumi mai mult pt aspectul pe care il dau led-urile din faruri si pentru cam 360• :))
 10. Hello all, Am intrat si eu in radul celor cu probleme la oglinzi si am fost azi la constatare. E aiurea sa ai probleme din astea dupa 6 luni la o masina noua. Mai mult postez asta ca sa vada cat mai multa lume ca chiar e o problema la multe masini si sa stie la ce se poate astepta. (Scuzati cacofonia, dar situatia o cere avand in vedere ca dupa atata timp nu au rezolvat problema, primul post a fost in sept 2017 aici pe forum) Aveti idee cam cat dureaza pana le aduc?
 11. Sal, Daca iti iei g165 cumpara linistit fara awd. Cu anvelope de calitate nu ai probleme iarna. Trage perfect masina fara awd. Daca ii mai pui at si awd mai bine te duci la g194. Daca pana acum nu ai simtit nevoia nici nu o sa simti. Este masina de oras mai inalta.
 12. Hello all, A mai patit cineva sa aibe pe etrieri pe partea dinspre exterior rugina? Masina este de noua a mea din 2016. o seara buna
 13. Multumesc frumos tuturor. Apare A dar nu am vazut sa faca con de umbra. Doar stinge si aprinde faza lunga cand maneta e impinsa inainte.
 14. Hello all, deci cum se activeaza asta la faruri? Daca pun pe auto si imping spre faza lunga face doar tranzitia de la lunga la scurta cand vine un vehicul din fata. Nu pune nimic in umbra. Takumi 2018 cx5 (sau nu are functia aia?) multumesc