Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

Rares_cj

Membri
 • Content count

  333
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Rares_cj

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Lumea larga
 • Model
  6
 1. Am văzut dungi de alea de diferite culori pe o grămadă de cauciucuri noi, toyo, Michelin, Dunlop, Bridgestone, etc
 2. Simptomele astea apar la mers constant sau la accelerare?
 3. Asta e clasamentul pe 2018 făcut de autoexpress.co.uk
 4. Mie tocmai de aia îmi plac. Lumina gălbuie de la alea incandescente nu potrivește cu nicio altă lumină din mașină. La clima ai lumini albe, în bord albe, butoanele din consola pt infotainment albe, etc. Becurile de interior galbene chiar erau ca nuca în perete. Recunosc, câteva zile după ce am pus led mi s-au părut ciudate, dar m-am obișnuit și acum chiar îmi plac.
 5. Ledurile au mai mulți lumeni decât un bec cu incandescenta, la aceeași wați. Pe scurt, răspunsurile sunt nu la prima și da la a doua.
 6. PS. Kitul ce l-ai luat tu vad că include 2x pt parasolare și 2x pt uși (uisle din față, cel mai probabil). Ce am pus eu e fără becuri pt parasolare în schimb cu becuri pt toate ușile, respectiv 4x plafoniera, 1x torpedo, 4x uși, 1x haion.
 7. @Smarch Dacă luminile sunt pe auto becul din torpedo se aprinde dacă sunt aprinse farurile.
 8. Cât a costat? Da, există. E pe "tavan", în dreapta mânerului, într-o adancitura în forma de cub. PS. Știați că pt becul din torpedo nu există întrerupător, becul e aprins constant atâta timp cât sunt aprinse pozițiile / farurile?
 9. La mașina actuală discurile față s-au ovalizat și au fost schimbate la vreo 14k km. Plăcuțele de frână au rămas aceleași, dar au fost rectificate înainte de a fi puse înapoi pe mașină. Toate astea la dealer, pe garanție. Cost pt mine, zero.
 10. £4500 la al 2lea model de sus în jos, 2019, estate, 184cp, manuală, soul red. Nu știu denumirile echipărilor în Ro, e modelul fără banchetă încălzită și fără ventilație în scaune.
 11. Mie mi se pare că l-a găsit deja...
 12. Despre ce model e vorba?
 13. Pe lângă faptul că ar dăuna la rodaj, ar fi și ilegal.