Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

catoz

Membri
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About catoz

 • Rank
  Junior
 • Birthday 02/02/74

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-3

Recent Profile Visitors

161 profile views
 1. Din ce stiu eu, tot ce e Mazda Signature Style, indiferent de tipul masinii, nu este pentru piata din Europa, poate vor schimba politica , dar nu cred.
 2. Eu am luat in 05.2019 CX3 G121 cu rabla.
 3. Exact tutorialul ala l-am folosit pentru a reseta sistemul dupa duda cu roata.
 4. Exact asa este tradus sistemul. Asa am si eu in documentele de la massina. Dar nu este senzor in roata. Doar iti afiseaza semnul in bord ca ai roata dezumflata si apoi incepe sa piuie. Stiu pentru ca tocmai ce am inlocuit o anvelopa pe CASCO de la o intepatura intr-o sina de tramvai. Nu este ca la M3 2019 unde iti arata pe ecran cele 4 roti si la fiecare iti spune ce presiune ai acolo.
 5. La mine, CX3 Revolution din 05.2019 nu are, se foloseste de ciclu de rotatie a rotii pentru a raporta un pneu dezumflat.
 6. Esti sigur ca pe CX3 ai senzor in roata? Ai afisate valori exacte de presiune in fiecare pneu pe afisaj? Din cate stiu eu CX3 nu are senzori in roata ca la M3.
 7. Salut, Eu mi-am luat foot-rest pt CX3 de aici : https://www.prange-shop.de/mazda-cx-3-n-e-u-alu-fussstuetze-original.html Livrarea s-a potrivit cu un drum in Germania unde am avut treaba si a fost undeva pe la 7 euro. Mi l-am instalat singur in mai putin de 10 min. Produsul este de origine Mazda, cu sigla / cod, cu tot ce trebuie.
 8. Este functionare normala la AA. Atasat si manual pt AA unde ai sa gasesti asta : Note: Touchscreen functionality is not available with Android Auto. ANDROID AUTO-QUICK START GUIDE.pdf
 9. Salutam colegul parcat pe bd Ioan Cuza
 10. A nu se confunda SCBS (care merge mai nou cu detectie prin camera frontala de pe parbriz - inainte functiona cu senzor laser tot pe parbriz) cu SBS care functioneaza prin intemediul radarului MRCC. Daca nu ai MRCC nu ai nici SBS. Nici eu pe CX3 nu am reusit sa pun in functiune SCBS
 11. Eu in CIV la observatii am trecut si varianta pe 16, masina avand roti de 18. In talon nu mi-au trecut nimic legat de rotile pe 16. (inmatriculata in mai 2019)
 12. Da, pt M3, M6 , CX5 - este ok si merg o gramada chestii activate (despre thread-ul ala ziceam si eu mai sus), dar pentru M2 , CX3 se pare ca este un pic mai complicat spre deloc
 13. Unde-i linku ?
 14. Akbhar, unde ai gasit informatille de care zici, ca pana acum, dupa patru sute si ceva de pagini urmarite pe forum M3Revolution se pare ca ADL (auto doors lock) pe CX3 nu se poate, cat si pe cateva modele de M2 nu se poate.
 15. Asa as zice si eu, dar am mai vazut chestii declarate din "burta" / de pe diverse site-uri, fara o masurare live / fizica, de asta am intrebat. Daca oamenii chiar au masurat pe bune.