Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

catoz

Membri
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About catoz

 • Rank
  Junior
 • Birthday 02/02/74

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-3

Recent Profile Visitors

242 profile views
 1. Cumva e valabil si pt. G121? Sent from my MI 8 Pro using Tapatalk
 2. Din mai 2019 de cand am luat masina si pana acum, o singura data mi-a aparut pe hud - breake - si cam atat, n-a piuit nimic, n-a frant singura si alte manifestari. Face ca toti dracii cand dau cu spatele si am trafic pe strada in care ies, piuie in spume + apar 2 triunghiuri rosii in colturi care pulseaza pe ecranul media de pe bord.
 3. Mai multe detalii, te rog
 4. Daca tot s-a facut nitel off-topic : si cu 2.3 fata / spate la CX3, te zdruncina intr-un hal fara de hal, nu inteleg ce draci au facut-o asa de rigida, evident pe drumuri proaste.
 5. Trebuie sa mearga. Dezinstealeaza aplicatia, fa update la android la ce iti cere dupa care pune ultima versiune de AA de pe site-ul apkmirror. E normal sa primesti notificarea aia deoarece se incearca un update la AA prin Google Play iar aplicatia nu este suportata pe regiunea / tara noastra. Inainte sa dezinstalezi AA da si un clean cache la aplicatie. (gasesti la proprieties la aplicatia AA)
 6. Mi se pare mie, sau este cam mult?
 7. XL - inseamna ca partea laterala a anvelopei este ranforsata / mai intarita fata de o anvelopa normala. PJ - probabil este protectie janta Iar FR habar nu am ce este.
 8. Exact, tot mocheta era si la mine, dar i-am rugat sa le inlocuiasca cu cele de cauciuc, si asa au facut, fara bani in plus, oricum mie mi se par mult mai ok cu ele versus cele din mocheta.
 9. Nope, la BDT in mai 2019 cand am luat masina - numerele rosii au fost cu bani iar pachetul legislativ tot cu bani.
 10. E foarte dubios pretul ala la CASCO..... E full / geamuri / furt / anvelope / jante / etc pe un an ? Ca la mine pe CX3 din 2019 cu valoarea masinii de 22000 euro Generali mi-a venit cu oferta de peste 1200 euro pe an.
 11. Din ce stiu eu, tot ce e Mazda Signature Style, indiferent de tipul masinii, nu este pentru piata din Europa, poate vor schimba politica , dar nu cred.
 12. Eu am luat in 05.2019 CX3 G121 cu rabla.
 13. Exact tutorialul ala l-am folosit pentru a reseta sistemul dupa duda cu roata.
 14. Exact asa este tradus sistemul. Asa am si eu in documentele de la massina. Dar nu este senzor in roata. Doar iti afiseaza semnul in bord ca ai roata dezumflata si apoi incepe sa piuie. Stiu pentru ca tocmai ce am inlocuit o anvelopa pe CASCO de la o intepatura intr-o sina de tramvai. Nu este ca la M3 2019 unde iti arata pe ecran cele 4 roti si la fiecare iti spune ce presiune ai acolo.
 15. La mine, CX3 Revolution din 05.2019 nu are, se foloseste de ciclu de rotatie a rotii pentru a raporta un pneu dezumflat.