mituc

Super Mod
 • Content count

  25472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  889

mituc last won the day on May 11

mituc had the most liked content!

Community Reputation

4200 Excellent

About mituc

 • Rank
  iBoostTheMost
 • Birthday 05/14/77

Profile Information

 • Locatie
  Iasi
 • Model
  3
  CX-7

Recent Profile Visitors

13774 profile views
 1. Nu se poate, este in logica softului de management, secventa asta de pornire nu e alterabila nici macar schimbind parametrii. Nu inteleg insa cit de zgomotos poate fi un 1.5. Serios acuma. Ce poti sa incerci insa este ca in momentul in care dai cheie sa tii piciorul pe acceleratie, dar foarte putin. In momentul in care motorul porneste iei de pe acceleratie INAINTE ca turatia sa inceapa sa scada in urma pornirii. In felul asta turatia de relanti ar trebui sa fie 1200rpm in loc de 1750. Iarna catalizatoarele ajung de la -30C la 250C. Vara ajung de la, sa zicem, +30 la 250. Deci fie vara fie iarna la o pornire la rece catalizatoarele nu au neam 250C.
 2. Da, dar nu semnificativ.
 3. Ce motorizare? 1.8 sau 2.0 benzina adusa din "germania"? Va trebui sa schimbi semeringurile de valve cel mai probabil, posibil si segmentii,
 4. Acel adaptor e doar pentru android auto, nu are nici o treaba cu conectivitatea bluetooth care e cu totul altceva si merge fara probleme. Pai optiunea de hotspot de pe telefon pentru ce e ?
 5. Teoretic ar trebui ca cele de dupa 2016 sau incepind cu 2016 sa aiba noua versiune de saibe. Zic "teoretic" pentru ca nu iti garanteaza nimeni asta, nimeni aici de pe forum nu cred ca are aceste informatii precise, poate doar cei care lucreaza intr-un service mazda si stiu exact ce piese au masinile din fiecare lot in ele.
 6. Radiatorul cu filtru cu tot a fost 1600 de la reprezentanta. Desigur, eu vorbesc de cazul meu, dar ma indoiesc ca la diesel e de aproape 6 ori mai scump.
 7. Poate D-ul de 175 ar fi fost aproape de Q3, cel de 150 are 20cp si vreo 40Nm in minus. In plus cutia de viteze de pe Q3 e mai rapida, si cred ca ar cistiga putin chiar si fata de skyactivD175 in aceleasi conditii, mai ales ca foltvaganele numai 177cp nu au (cel mai probabil vreo 190).
 8. In SkyactivD doar ulei original mazda, luat din reprezentanta, chiar daca-l schimbi in alta parte.
 9. Da, dar el le pune 1 la 1 cu ceva trotineta de 75cp si apoi spune ce fain e cu masini cu 60+cp mai mult pe caroserii de greutate asemanatoare (bine, care si costa cu vreo 20-25k eur mai mult dar na).
 10. Mergi la service si vezi ce ai cumparat de fapt (nu ma refer la specificatii care-s cit se poate de clare, ci la starea utilajului). CX5-urile de 2.2 chiar si de "doar" 150cp trag de rup, daca tu ajungi sa o compari cu o trotineta de foltvagan de 1.4/75CP care e cu doar vreo 150 de kile mai usor lucrurile sint serioase tare. Daca mai ai garantie de la dealerul ala din ipocritania mergi la noi la un service din reteaua mazda, vezi ce are masina si du-te inapoi la aia care ti-au vindut-o. Asta INAINTE de a umbla la softul masinii, ca in momentul ala se cam termina tot si esti pe cont propriu daca e ceva serios la mijloc.
 11. Nu stiu la cit ai vrea sa inceapa, dar cind mai ai si copii de dus la gradinita/scoala care nu se deschide inainte de ora 8 si tre' sa strabati juma' de oras pentru asta lucrurile se complica putin. Aha. Tot la capitolul "contra" as baga faptul ca nu stii bancuri cu care sa poti inveseli lumea A fost din cauza ca Ionut era abatut. Toate se tin lant, si astea au fost in contrabalanta cu faptul ca masina a iesit bine, s-au facut operatiuni de preventie/mentenanta din partea casei, etc. SI astea in ciuda faptului ca vin foarte tirziu la servici, gen odata cu altii, pe la 9. Ei s-au ocupat de masina, nu te tine. Tu... invata si tu sa faci ceva! Sa spui bancuri, sa cinti, orice!
 12. Tot diesel?! Ok...
 13. Nope... Maxx RT sint mai putin confortabile ca PS3 sau chiar PS4. Doar la zgomot stau mai bine (semnificativ chiar). Michelin in general sint pneuri mai moi decit restul si asta e si una dintre cauzele plusului de zgomot (pe linga profil). PS4 tin semnificativ mai mult decit PS3. Deci daca tu ai reusit 55k cu PS3 atunci PS4 le vei coace inainte de a le uza. Asta e o concluzie din putinele review-uri de pina acum venite de la persoane care au inlocuit pneuri uzate cu pneuri noi. E ca atunci cind mutufanii cu foltvagane treceau de la Total uzat la Castrol proaspat si spuneau ca motorul e mai silentios (si incepea sa le bata 1000km mai tirziu). Mai asteapta putin sa apara niste review-uri facute in medii controlate, cu pneuri noi. Indiscutabil noul pneu Potenza Sport e unul foarte bun, insa desi nu am mers cu el (nu am avut ocazia) nu sint inca sigur ca e mai bun ca PS4 fata de care din aceeasi clasa/categorie sint putine pneuri mai bune (1-2?) si doar in anumite situatii (marginal pe asfalt super curat super uscat cu 0 praf), per total PS4 raminind regele. PS3/PS4/PSS sint si ele pneuri de strada. Unele se fac si pe 16". Si la aceleasi dimensiuni preturile sint cam in aceeasi zona. Daca e sa iei o groapa crede-ma ca vrei sa ai un Michelin si nu un Dunlop. Michelin sint mai moi si mai confortabile (vorbim de aceeasi presiune de inflare) decit orice slap de plaja sau pres de usa de la Dunlop. Da, daca ceri mult de la pneuri chiar si cu <150cp lucrurile stau mai bine cu un pneu bun. Altfel, cum spuneam, in functie de situatie orice pneu bun e un pneu bun, dar daca se discuta de ceva extreme si se aduce in discutie si confortul e cam greu sa bati un michelin PSx.
 14. Eu nu am remarcat astfel de probleme. Da, unitatea e mai lenta decit un smartphone modern, dar nu e ca si cum faci cu ea ce faci cu un smartphone. Pornesti un google maps, o muzica, si cam atit, nu o folosesti pe post de calculator personal cum se mai intimpla cu smartphoanele.
 15. PS4 si Maxx RT sint din filme cu totul diferite. Confunzi uzura la PS4 cu cea de la PS3 care e dintr-un film mai apropiat ca tematica cu Maxx RT (carora PS3 le sint net superioare din orice punct de vedere). La urma urmei orice pneu bun e un pneu bun. Insa atunci cind pomenesti PS4, SportContact 6, PSS, si alte pneuri cu adevarat serioase in acelasi context cu niste pneuri doar decente e ca si cum ai spune ca nu ti-ai luat McLaren 720s pentru ca desi ti-l permiteai consuma mai mult decit Lupo de 0.9. Ai PS4 pe dimensiunea asta.