mituc

Super Mod
 • Content count

  27414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1002

mituc last won the day on November 22

mituc had the most liked content!

Community Reputation

4917 Excellent

About mituc

 • Rank
  iBoostTheMost
 • Birthday 05/14/77

Profile Information

 • Locatie
  Iasi
 • Model
  3
  CX-7

Recent Profile Visitors

16586 profile views
 1. Regulamentul nu stabileste situatiile de obligativitate a postarii, ci doar ce si cum sa se posteze - daca se posteaza.
 2. Asa ar fi ideal, insa odata ce un utilizator "s-a vazut cu sacii in caruta" si nu mai revine pe forum nu are nimeni cum sa-l faca sa revina si sa posteze o rezolvare. Asta e o chestie. A doua chestie ar fi ca daca te apuci si cauti despre o problema cel mai probabil cam gasesti, tocmai pentru ca altii mai pragmatici si cu mai mult simt civic au facut la un moment dat acest lucru. Gindeste-te la regulament ca la un soi de constitutie a unui stat. Odata pusa la punct nu prea mai are sens sa se schimbe decit daca nu cumva vreun grup de mari meseriasi vor sa schimbe ceva fundamental, cum ar fi sa elimine o parte din drepturile omului care se regasesc pe acolo. Sau ortografia unei limbi... odata pusa la punct nu prea mai e nevoie de ajustari decit daca vreun grup de betivi analfabeti s-au apucat si au dat legi scrise incorect ortografic si tre' sa aduci acele aberatii inapoi in legitimitate. Asa si cu regulamentul, odata pus la punct nu prea mai sint motive sa se schimbe. La noi dinamica insa e mai mica, pentru ca cel putin teoretic bunul simt ramine cu aceleasi repere de moralitate.
 3. Chestia e ca pina acum nu s-a intimplat sa primim spam de raportari.
 4. Ne bazam de cele mai multe ori si pe logica si bunul simt al utilizatorilor. Din nefericire chiar si unor posesori mazda nu prea ai ce sa le ceri, sau pur si simplu au nevoie de putin ajutor pina sa faca lucrurile cum trebuie.
 5. http://forum.clubmazda.ro/index.php?/topic/11567-intrebari-in-legatura-cu-regulamentul/page-4?p=130235#entry130235
 6. Se poate, dar esti offtopic si mai mult de jumatate din post-ul tau ne spune ca "lasa ca stiu eu" acuzind parca echipa de admini ca n-ar vrea, in mod gratuit, sa-ti indeplineasca cererea. Cu asta te ocupi?
 7. Poti uploada acel fisier in google docs si sa-l faci public? E fezabila abordarea asta pentru tine?
 8. Intr-adevar nu postezi unde trebuie. Cind incerci sa pui o poza si "nu merge" trebuie sa primesti un mesaj de eroare ceva. Care e acel mesaj? Asigura-te ca poza este de dimensiunea maxima specificata acolo si rezolutia maxima specificata.
 9. Darwinismul ne spune doar ca oamenii se trag din maimute, nu si cit de departe de ele au ajuns din toate punctele de vedere.
 10. In ultima ora ai postat o droaie de minuni pe forumuri, daca vrei sa reinvii un conflict de mult stins din punctul nostru (al celorlalti) de vedere poate ar fi bine sa suni un prieten (preferabil unul major) si sa-i ceri un sfat.
 11. blackblue 09:02:32 (Mituc):~>cat <<EOF | wc -cl > Visul meu cel mai umed era sa merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. Azi visul mi s-a implinit si viteza de deplasare e chiar mare! > Acum hai sa cintam: "All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!" > 3 linii 290 caractere. > EOF 3 296 Deci cum ziceam, 3 linii si 296 caractere. Acuma, daca eu nu stiu sa numar... nu te pot contrazice, dar nu eu am numarat.
 12. Ok, iar mi-a disparut semnatura si avea fix 3 linii si si 296 caractere. Minunatul cronjob cauta si alte lucruri decit spuneti in regulament sau care-i miscarea?
 13. Si daca mie tot mi-a fost editata semnatura pe motiv ca salutam pe nus' cine, e ok sa-mi pun asta in member title? Sau, daca eu aveam salutari acolo si nu a fost ok, de ce altii au opusul (chestia cu evitati, etc) si in semnatura si in member title?
 14. Nu ma intelege gresit, sint total de acord cu regulile cu privire la semnaturi. Pe vremea cind am inceput eu sa trimit mailuri pe la mijlocul anilor '90 era o chestie care se chema "Netiquette" si cu care ni s-a facut capul calendar inainte de a ni se activa conturile. Apoi cind au aparut forumurile aceleasi reguli au fost extinse si aici, si in alte citeva chestii. Cu ce nu am fost de acord am scris mai devreme. Cit despre semnatura stearsa azi... am facut-o intentionat copiind regulile afisate de forum cu privire la semnatura, pentru ca de multe ori un utilizator ajunge sa-si faca semnatura cind inca-si seteaza contul si asta cam in 50% din cazuri se intimpla inainte de a parcurge regulamentul forumului (mai ales ca mai toate seamana intre ele).
 15. ...iar regulile de la semnatura am impresia ca au fost ajustate corect fix dupa ce mi-a fost ajustata semnatura de acel script "automat". Insa asta era si ideea, sa nu existe informatii contradictorii in sectiuni diferite ale forumului. P.S.: semnatura mea era 100% compatibila cu noile reguli si totusi a fost modificata. Salutari trimit cui vreau eu, in regulament nu e interzis acest lucru, iar optiunea mea de a scrie conform gramaticii de pina in 1992 sau cind cacat au schimbat-o niste labari besinosi care traiesc inca cu gindul la Decebal si Traian si alte mumii total irelevante in ziua de azi este totusi optiunea mea si nu cred ca pot accepta foarte usor sa imi fie corectata prin editarea semnaturii, a vreo unui post sau a oricarei informatii scrise ce ma are ca sursa. Consider acea editare a semnaturii ca un atentat la identitatea mea (peste care, bineinteles, voi trece din nou). Ar fi fost ok macar sa ma anuntati, o lasam asa fara probleme (desigur, schimbind doar "sunt" cu "sint").