xedos6

Membri
 • Content count

  1318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

xedos6 last won the day on August 11 2012

xedos6 had the most liked content!

Community Reputation

-52

About xedos6

 • Rank
  xedos
 • Birthday March 7

Profile Information

 • Locatie
  Brasov
 • Model
  Xedos

Contact Methods

 • Website URL
  http://regleaza-ti farurile...nu toti trebuie sa avem xenoane!
 • Gmail
  bala_claud

Recent Profile Visitors

4024 profile views
 1. Se potrivesc. Găsești pe olx xedos la dezmembrat! Eu am avut două xedos 6 și le-am vândut cu 1200 lei bucata. Telescoapele sunt cam 350-400 kyb și nu găsești cu 100 no name ca la Audi! Glandele sunt extrem de scumpe, vreo 700 lei parcă! Mai scumpe ca amortizoarele!
 2. Am eu nevoie de grila cu sigla de la mazda 6 mps. Dacă e bun prețul cumpăr toate grilele barei fața, de la proiectoare și radiator.
 3. 9 foldere cu 99 melodii parcă. Trebuie nunerotate 01,02,09
 4. Cum ai înlocuit centurile? De unde, cât a costat? Arată foarte bine !
 5. Se găsea vopsea cauciucata la spray pe site www.km100.ro/vopsea-cauciucata/ Codrin a avut pe 6 mps la Eforie la o întâlnire dar erau urâte vopsite așa!
 6. Am folosit și eu bizon neagră și m-am chinuit un pic ca să dau plăcuțele de inmatriculare jos(le lipisem direct ,fără suport:) Dacă e prins bine cu bandă dublu-adeziva nu mai troncane, cu suruburi troncane pentru că este prins doar pe mijloc și flambeaza suportul. Cx7 a devenit mașina de familie pentru drumuri lungi și de iarnă? Mps3 se odihnește și e folosită doar în weekend și pe circuit?
 7. Eleronul de la facelift oare se potrivește și la a ta? Parcă ar da mai bine cu eleron la luneta, așa pare neterminat spatele! Pe olx mă uit și eu că sunt cu 5000-7000 euro . Când fac rost de bani iți voi cere părerea despre care cx7 ar fi mai bun:) Este adevărat că sunt vreo 200 euro opritoarele portierelor? Am și eu probleme la 6 gg cu o portiera care nu stă deloc deschisă și la restul le împinge vântul ușor! Tu cât ai dat la cx7?
 8. Eu am montat dar la prima generație din 2007:) și la xedos6 din 97. Dacă unitatea are intrare de cameră marsarier atunci puteți lua orice cameră ieftină de pe olx . Eu am luat cu 100 și este ok, acum mai caut două dar fără liniile de ghidare că doresc să o montez pe față (sony xav ax 200 are trei intrari pentru camere) . E ușor de montat.
 9. Eu am luat fiului un xbox one s 1tb și mă rog de el să mă lase să jos Forza Horizon:) Cumnatul are psp4 pro. Ambele sunt ok, la xbox folosesc și netflix ,youtube. Am făcut tv-ul ceva mai smart:) Xbox one x e cel mai tare dar costa 800 lei în plus și nu a meritat să îl iau că trebuia să cumpăr și tv 4k:) Mie nu mi-a placut nfs rivals care l-am jucat pe ps 4 pro. Inainte jucam nfs most wanted pe xbox-ul vechi.
 10. La mine țeavă de înaltă presiune ce întra în radiator era fisurata dar nu se observa. E în locul în care este prinsa cu un suport de tablă care în timp se freacă și o fisureaza. La mine era fisurata în zona curbata. Am sudat-o cu 40 de lei și este ok. Trebuie probata cu presiunez la mine nu se vedea cu ochiul liber dar se observa cum iese freonul.
 11. Dacă miști volanul ușor pe loc simți jocul și troncanitul? A mea are la casetă așa ceva dar zgomotul a fost de la suportul de motor din dreapta sus. Eu am cumpărat toți trei suportii că m-am gândit că sunt vechi și cauciucul e uzat . Am schimbat doar doi, dreapta sus și cel de sub acumulator și nu mai troncane deloc. Urmează să îl schimb și pe cel antibalans dar nu am.avut canal sau elevator. Jocul casetei a rămas și în Brasov am intrebat și costă 1200 lei cu montat și demontat sau 800 doar rectificatul dacă o dai jos tu sau în altă parte! Sigur suporți de motor fac zgomotul. Inițial mecanicii credeau că este planetara din dreapta care are un mic joc dar am constatat că face zgomot și la pornirea motorului când nu este în viteză. Trage frână de mână și accelereaza în viteză ca să vezi cum se mișcă motorul și poate auzi troncanitul.
 12. Unde ai găsit?
 13. Eu am Mio mivue 698 dual de doi ani și este ok, are două camere, gps,mod parcare, senzori de mișcare și soc! A fost mai scumpă dar e ok. La celelalte mașini din famile am pus viofo a119 și wr1. Wr1 are wifi și e mișto dar filmează o idee mai slab decât a119. La a119 am tot avut probleme cu miscarea lentilei fiind prea slăbuț sistemul a trebuit să le fixez și suportul gps a mai făcut figuri. La a mea am sistemul de la viofo pentru a fi legată la siguranțe camera și pentru a filma non stop(cand detectează mișcare sau șoc) iar la fiesta soției am folosit kitul viofo pentru a nu filma tot timpul, la fiesta alimentarea brichetei nu se întrerupe când iei contactul, e permanenta și soția a vrut să filmeze doar când conduce! La mio am.scandisk de 64 gb iar la viofo Samsung și Toshiba și nu au făcut figuri. Dani_l, eu am trecut un nume în locul numărului de înmatriculare iar ceilalți au dorit să apară numărul de înmatriculare pe filmare, să vadă polițistul de pe ce mașina provine:) Recomand camere de bord, eu nu mai am curaj sa plec fără ele:) Recomand cele cu condensator deoarece cele cu acumulator pot avea probleme la soare, se umflă acumulatorii! Vico e cea mai bună iar ca variantă duala există thinkware 770 și urmașii ei, blackvue , dod sau mio care sunt variante duale mai bune! Ce e sub 300 lei nu e fiabila și filmează slab Recomand car cam central , pe YouTube sau forum softpedia pentru informații.
 14. Ce e fomoco? Ford motor company? Mie mi-a aruncat clipsurile din plastic cel care a montat pragurile și nu stau lipite în anumite locuri! Găsesc clipsuri la reprezentanța? Nu am serie de șasiu, eu le-am cumpărat second pragurile și spoilerele.
 15. În weekend sunt liber. Poate se baga și Cosmin cu noul cx5.